Hekimoğlu Trabzon FK kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı- Lacivertliler son olarak Sancaktepe FK forması giyen genç orta saha oyuncusu Abdullah Ahmet Çakmak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Baş’ın katılımı ile yapılan imza töreninde 22 yaşındaki genç oyuncu kendisini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hekimoğlu Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Baş, “Transferlerimize devam ediyoruz. Genç bir ekip kuruyoruz. Ahmet de bunlardan bir tanesi. Hem genç hem de yetenekli bir oyuncu. Bu sezon takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi. Baş yeni sezonda zirveye oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Kırmızı-Lacivertliler’in yeni transferi Abdullah Ahmet Çakmak da, “Hekimoğlu Trabzon FK’ya hedeflerim olduğu için geldim. Burada kendimi en iyi şekilde gösterip Süper Lig’e gitmek istiyorum. Bu sezon kulübümüze katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. Çakmak yeni sezonun başlamasını iple çektiğini de vurguladı.

Editör: Haber Merkezi