Trabzonspor ile sözleşmesi sona ermesiyle birlikte 4 yıllık Trabzon macerasına nokta koyan Antony Nwakeme için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Transferde adı FenerbahçeBeşiktaşHull City gibi takımlar ile anılan 33 yaşındaki futbolcu için flaş bir iddia gündeme geldi.

YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Ertem ŞenerNwakaeme’nin menajerinin açıklamalarını futbolseverler ile paylaştı.

FENERBAHÇE İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITIYOR MU?

Nwakaeme’nin menajeri Deniz Türker’in, ‘’Fenerbahçe iddiaları saçmalık. Fenerbahçe, Bruma’yı transfer etti. Fenerbahçe için Nwakaeme artık imkansız. Nwakaeme profesyonel bir futbolcu ve Türkiye’yi seviyor. Tabi teklif gelirse değerlendiririz ve Türkiye’de başka bir takımda forma giyebilir’’ ifadelerini kullandığını belirtti.

TRABZONSPOR'A BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

Trabzonspor ile yollarını ayırdığını ifade eden Nwakaeme, ''Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Aynı zamanda piyasa değerimi bozmaya çalışıyorlar. Sadece şunu bilin, 1 Süper Lig ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğuyla tamamladığımız 4 yıl için minnettarım. Birlikte tarih yazdık. Her şey için teşekkür ederim. Asla unutmayacağım'' ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Haber Merkezi