Kasımpaşa’nın tecrübeli kalecisi Ertuğrul Taşkıran, Süper Lig’de kendisini en çok zorlayan forvetin Trabzonspor’da iki sezon önce forma giymiş Alexander Sörloth olduğunu söyledi. Ertuğrul, ayrıca takım arkadaşı Umut Bozok’un da antrenmanlardaki şutlarıyla kendisine zor anlar yaşattığını belirtti.

“Trabzonspor maçı çok önemli”
Ertuğrul, Süper Lig'e verilen arada sıkı çalışarak Trabzonspor maçına hazırlandıklarını söyleyerek, “Takımda hava gayet iyi. Şampiyonluk adayı takımlardan bir tanesiyle oynuyoruz. O açıdan çok önemli ama bizim için her maç çok önemli. Biz yaptığımız şu seride aradan bir tane maçı, Allah korusun kaybetmiş olsaydık işler şu anda bizim için çizilen bu tablo şeklinde olmayacaktı. Daha zor olacaktı. Bizim her maçtan puan çıkartmamız gerekiyor. Bu güce sahibiz. Oyuncular olarak biz buna inandık. Birçok takım kampa gitti. Bizim tesis imkanlarımız çok iyi. O yüzden antrenmanlarımıza burada devam ediyoruz. Sıkı çalışıyoruz. Sakat oyuncularımız var. Bu ara onların dönmesi için de iyi oldu. Aramıza katılan birkaç arkadaşımız oldu. Bizim adımıza güzel bir fırsat oldu. Bu bir ara ama bizim hiç ara vermemiş gibi aynı ciddiyetle, aynı istek ve arzuyla yolumuza devam etmemiz gerekiyor ve inşallah da böyle olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Ertuğrul Taşkıran, Kasımpaşa'da

“Beni en çok zorlayan forvet Sörloth'tu”
Süper Lig'de kendisini en çok zorlayan forvet oyuncusunun iki sezon önce Trabzonspor'da forma giymiş olan Norveçli Alexander Sörloth olduğunu açıklayan Ertuğrul Taşkıran, “Açıkçası Burak Yılmaz ağabey buradayken cevabım o olurdu. Sonrasında da Sörloth'tu. Çünkü adam hiçbir şekilde durdurulamıyor. Koşu atıyor, şut atıyor, kafa topu var. Mücadele ediyor. Defansa yardım ediyor. Şu anda aklıma güncel gelen isim yok ama en son Sörloth'tu. Kafa atıyor, koşuyor. Bütün özellikleri var. Beni en çok zorlayan forvet Sörloth diyebilirim. Şu an için ‘beni çok zorluyor' diyebileceğim bir isim yok. Bizim Umut çok zorluyor, antrenmanlarda. (Gülerek) Daha rakip oynamadık ama Umut zorluyor diyebilirim” ifadalerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi