2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı ilk 4 maçı da kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı, guruptaki beşinci maçında Belçika’yı Trabzon’da ağırladı. Trabzon Beşirli Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçtaFilenin Efeleri, Belçika’yı 3- 1 mağlup ederek 5’te 5 yapıp adını CEV Avrupa Ligi'nde Final Four'a yazdırdı. Maça rakibi karşısında iyi başlayan Milliler ilk seti 25-20 kazandı. İkinci set büyük çekişmeye sahne olurken Belçika bu seti 25- 23 kazandı.

Üçüncü sette oyun kontrolünü yeniden eline geçiren Ay yıldızlı ekibimiz bu seti rahat bir oyun sonrası 25-14 kazandı. Dördüncü setten iyiden iyiye oyundan düşen Belçika karşısında üstünlüğünü devam ettiren Millilerimiz bu setide 25-16’lık skorla geçerek maçı 3-1 kazanmayı başardı. Türkiye 21-22 Haziran tarihlerinde Estonya'nın başkenti Tallinn'de düzenlenecek Dörtlü Final organizasyonunda mücadele edecek. A Milli Erkek Voleybol Takımı, gruptaki son maçında 16 Haziran'da deplasmanda Letonya ile karşılaşacak.

MUHTEŞEM TARAFTAR
A Milli Erkek Voleybol Takımı, guruptaki beşinci maçında Belçika’yı Trabzon’da ağırlarken sporseverler adeta salona akın etti. Trabzonlu sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada taraftarlar maç boyunca Ay yıldızlı ekibe büyük destek verdi. Milli takım oyuncuları ise bu desteği karşılıksız bırakmayarak önemli bir zafere imza attı. Ay yıldızlı ekibimizin oyuncuları maçtan sonra galibiyet sevincini kendilerini desteklemeye gelen binlerce taraftarla paylaştı.

Editör: Haber Merkezi