İKİSİNİ DE HİÇ MAĞLUP EDEMEDİ

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren ve son 3 maçını da kazanarak üst sıralara doğru hızla tırmanan Trabzonspor, kritik bir eşiğe geldi. Bu eşik de bu gün oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması olacak. Bu kritik maçın birçok açıdan büyük önemi bulunuyor. Puan sıralamasında çok küçük bir nüansla Bordo-Mavili ekibin üzerinde yer alan Başkent temsilcisinin mağlup edilmesi halinde Bordo-Mavili camiada Avrupa Kupalarına katılma yönünde heyecan artacak ve takım özgüvenini en üst seviyeye çıkaracak. Ancak maçı önemli kılan bir başka etken de Osmanlıspor’un bugüne kadar hiç mağlup edilememesi ve bu takımın başında yer alan Trabzonlu teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’a karşı henüz galibiyetin bulunmaması olarak öne çıkıyor.

YENERSE RAKİBİNİN ÜZERİNE ÇIKACAK

Geçen sezon Süper Lige çıkan Osmanlıspor ile 3 kez karşılaşan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker’de rakibine 3-1 ve 2-0, deplasmanda ise 2-1 mağlup oldu. Bir tek puan bile alamadı. Bunun yanında Bordo-Mavili ekip, Mustafa Reşit Akçay’a karşı, Akhisar Belediyespor ile 1-1 ve 0-0 berabere kaldı. Osmanlıspor’un başında da başarılı teknik direktöre tam 3 kez mağlup oldu. Trabzonspor, Ankara’da bugün oynayacağı zorlu 90 dakikayı 3 puanla kapatarak hem Osmanlıspor’a karşı puan alamamanın ezikliğini üzerinden atmak, hem de Mustafa Reşit Akçay’a karşı kazanamama fobisine son vermek isteyecek. Ayrıca kazanarak puan olarak rakibinin üzerine çıkarak, üst sıralara doğru tırmanışını hızla devam ettirmek de bir başka önemli amacı olacak.

BORDO MAVİLİLERİN AKÇAY’A KARŞI ZAFERİ BULUNMUYOR!

Bordo-Mavililer ne Osmanlıspor’a ne de Trabzonlu Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’a karşı zaferi bulunmuyor. Son haftalardaki çıkışının verdiği moraller Fırtına, bu kötü gidişatı sonlandırmaya çalışacak .

Adnan Sungur / özel haber

sonnokta gazetesi 

Editör: Haber Merkezi