Trabzonspor’un Alanyaspor ile oynadığı maçın ikinci yarısında yaşadığı sakatlık sonrası sedye ile oyundan alınan Abdülkadir Ömür için, bazı futbolseverler ‘geçmiş olsun’ demek yerine öyle yorumlar yaptı ki ‘böyle taraftarlık olmaz’ olsun dedirttiler.

Sosyal medya üzerinden yorum yapan hatta ismini dahi saklayan bazı taraftarlar, “Allah’ım sen konuyu biliyorsun. En uzunundan bir sakatlık olsun. Uzun bir süre kafamız rahat olsun.”, “Sürekli sakatlanmasından da, yıllardır kendini geliştirememesinden de bıktık.” “Geçmiş olsun ama Trabzonspor bir kayıp değil Abdülkadir Ömür. Hatta kazanç bile sayılır.” gibi yorumlar yaptılar.

Bu tür paylaşımlar yapan taraftarlara birçok futbolsever de tepki gösterdi ve “Bir taraftar kendi oyuncusunu böyle eleştirmez. Sizin gibi taraftar olmaz olsun.” şeklinde cevaplar verildi. Bu arada sezona kötü başlayan ve oynadığı futbolla çok kez eleştirilen Abdülkadir’in, teknik direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı ile kendisini bulacağını inanan bir çok futbolseverin olması da dikkatlerden kaçmadı.

TEDAVİSİNE BAŞLANDI
Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada sol dizinden sakatlanan ve MR sonucuna göre esneme meydana geldiği tespit edilen Abdülkadir Ömür’ün tedavisine başlandı. Oyuncunun milli aradan sonraki ilk maça yetiştirilmesine çalışılacak. Sakatlandığında ameliyat olduğu dizinde şiddetli ağrı hisseden ve oldukça korkan Abdülkadir Ömür’ün sakatlığının beklenildiğinden iyi çıkması sonucu oyuncu rahat bir nefes alırken, tedaviye olumlu yanıt vermesi durumunda 10 gün içerisinde takımla antrenman yapabilecek seviyeye gelebileceği öğrenildi.

ADAY KADRODAN ÇIKARILDI
Hırvatistan, Rusya ve Macaristan'la oynayacağı karşılaşmalar için dün akşam Riva'da kampa giren A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kaleci Gökhan Akkan ve orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür, tıbbi sebeplerle aday kadrodan çıkarıldı. Ümit Milli Takım'a çağrılan kaleci Altay Bayındır ise A Millî Takım kadrosuna dâhil edildi.”

Editör: Haber Merkezi