Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor evinde Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor rahat bir oyun sonunda 3-1 kazandı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR’ÜN ALTERNATİFİ YOK
Maçın ardından konuşan  Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, “Futbol böyle bir şey. Olumlu ve olumsuz açıklamaları bir arada yaşıyoruz. Türk futbolunun yetenekli oyuncusu, bizim takımda ki kadroda ikinci altentaifi yok. Ama tahminim parçalı kırık olmadığını düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası vardı. Belki o hedef olacaktı. Ama şu an itibariyle genç, hemen sağlığına kavuşacağını düşünüyorum. Bütün enerjimizi ona vereceğiz. 

SAĞLIK DEPARTMANI AÇIKLAMA YAPACAK
Çok sağlıkla ilgili departmanlar vardır. Biraz sonra açıklama yapacaktır. Ben ne dersem yalan olacaktır. Daha sağlıklı olacak tır diye düşünüyorum onların yaptığı açıklama.  

OYUN OLARAK GELİŞİYORUZ ANCAK TAÇTAN GOL YEMECEKSİN 
Gelişiyoruz. Oyun olarak gelişiyoruz. Oyunun her iki bölümünü oynamaya başladık. Her seferinde adım adım oyuncu grubu buna cevap vermeye başladı. 11 hafta 7 galibiyet, 3 beraberlik, tek mağlubiyet. Yeterli mi değil! Oyun olarak geliştirmemiz, anları doğru oynamamız gereken anlar var. 3 - 0 taçtan gelen golü yemeyeceksin. Kazandık bir yandan mutluluğu yaşıyoruz, bir yandan Ömür ile ilgili üzüntümüzü yaşıyoruz. 3 gün sonra müsabakaya zihinsel ve fiziksel yoğun şekilde maçlar oynanıyor. Ona hazırlanmamız gerekiyor”
dedi.  

PEREİRA’YA ANTRENÖRLÜK TEKLİFİ 
Pereira ile ilgili konuşan Abdullah Avcı, “Bugün aslında Serkan’ı konuşabiliriz. Türk futboluna, Trabzonspor’un verimli topraklarından çıkmış bir oyuncu. Bugün itibariyle bunun üzerinden devam ediyoruz. Belki bir hikaye anıdır bu… Kendisiyle dün akşam bire bir görüşme yaptım. Ben şampiyonluk yaşamıştım. Yönetim artık bırak, sana antrenörlük, idari görev verelim dediler. Sonrasında ona antrenörlük döndüm. Orhan Ak, canlı bir örnek. Ben futbol oynamak istiyorum dedi. Çıkar eşofmanını, antrenör eşofmanını giy dedim. Pereira’nın geçmişine büyük saygım var. Burada yaptığı hizmetlere de büyük saygım var. Benim gizli saklım yok, sosyal medya üzerinden konuşmuyorum. Bir planlama yapalım dedim. 6 ay sonra mukavelemesi bitiyor. 6 ay sonra Trabzonspor’un oyuncusu olmayacak. Ben daha transfer yapacağım. Bunun dışında bırakmak istemiyorum. Belki antrenörlüğe geçiş yapmak istersin. Belki yaşadığın ülkende Trabzonspor’a hizmet etmek istersin. O sosyal medya üzerinden bunu yapmışım. Trabzonspor’un tarihine baktığında Ali Kemaller, Şenol hocalar, Özkan Sümerler, Hami’ler, ayrıldı. Yeri geldiğinde bu ayrılıklar hepimiz için olacaktır. Ben ona sadece Antrenörlük ve futbolculuk seçenekleri sundum” dedi.

Editör: Haber Merkezi