Soner Saraç - ÇILGINLAR TARAFTAR GRUP LİDERİ
“Trabzonspor hala geçen sezonki şoktan çıkmış değil. Dolayısıyla bunun da saha sonuçlarına yansımaları olumsuz oldu. Bir kere Newton’la sezona başlanılması da hataydı. Bana göre yönetimin tek yanlışı bu oldu. Oysa ki yönetim kapısına kilit vurulacağı anda aldıkları enkazın altından şampiyonluğa oynayan bir takım ortaya çıkarmasının yanında ekonomik anlamda kulübü iyi noktalara getirerek iyi işlere imza attı. Bu sezon daha iyi kadro kurulabilirmiydi o da tartışmaya açık bir konu. Sonuçta kim gelirse gelsin Newton’dan daha başarılı olacağı bir gerçek. Daha düşük bütçe ile Mustafa Akçay’la anlaşılabilinirdi. Abdullah Avcı takıma neler verebilecek bekleyip göreceğiz. Benim beklentim Şota’nın takımın başına geçmesiydi.”

Paşa Erbaş - AFFETMEZLER TARAFTARLAR GRUP LİDERİ
Trabzonspor Affetmezler Grubu tribün lideri Paşa Erbaş, Abdullah Avcı ismine karşı çıktı. Erbaş, yönetimin yanlış bir karar verdiğini belirterek, “Ben gelmesinden yana değilim. Trabzonspor’da başarılı olacağına inanmıyorum. Zaten bu saatten sonra takıma da bir şey veremez. Çünkü bu oyuncu gurubunun toparlanması zaman alır. Ben isterdim ki Trabzonlu biri takımın başına gelsin. Gönlümden geçen iki isim var. Bunlar da Mustafa Reşit Akçay ve Fatih Tekke’dir. İkisi de parayı düşünmez ve Trabzonluluk ruhunu ortaya koyar. Ama Avcı öyle değil. Parayı sever. Yarın bir başarısızlıkta giderken kulübü mahkemeye verir. Ayrıca yönetimde de sıkıntılar var. Birçok kişinin fikir ayrılığı yaşadığını biliyoruz. Bunlar düzelmezse kim gelirse gelsin başarılı olmak zor” dedi.

Mehmet Fındıkçı - TRABZONLU GENÇLER GRUP LİDERİ
Trabzonlu Gençler Grup lideri Mehmet Fındıkçı, takımın başına Abdullah Avcı’nın getirilecek olmasının geç kalınmış bir karar olduğunu söyledi. Fındıkçı, “Kim gelirse gelsin kendisine destek olmalıyız. Abdullah Avcı’nın Eddie Newton’dan daha iyi olduğu kesin. Başakşehir’de bir sistem kurmuştu ve onun kurduğu takım devamında şampiyonluk yaşadı önceki akşam da M.United’i yendi. Yönetimin kararına saygı duymak zorundayız. Zaten takımın durumu ortada, bu takımı bir şekilde el birliğiyle ayağa kaldırmalıyız, çünkü başka Trabzonspor yok. Sonuçta bu yönetim iki sezon takımı şampiyonluğa oynattı. Hatalar yapılmış olabilir herkes hata yapabilir. Bunlar düzelebilir” dedi.

Fındıkçı, bazı taraftarların sosyal medyada Avcı ismine karşı olmasına ise “İnternette taraftarların söylemleriyle kulüp yönetilmez. Yönetim bu sözlerle hareket etmez” derken gönlünde yatan teknik direktörün ise Şenol Güneş olduğunun altını çizdi.

Adem Söğüt - TRABZONSPOR TARAFTARLAR BİRLİĞİ GRUP LİDERİ
“Geçen sezon Ünal Karaman’ı gönderip yürüyerek şampiyonluğ u elde edeceğimiz lig verdik. Hüseyin Çimşir’i kötülemek için söylemiyorum ama tecrübesizliğinin faturasını Trabzonspor ödedi. Ardından sezona Newton ile başlanılması yine hataların en büy üğü oldu. Her ne kadar takımı tanıdık bir hocaya teslim etme düşüncesiyle yönetim hareket etse de bunun sonuçlarının ağır olacağını ne yazık ki hesap edemedi. Abdullah Avcı ile kulübün iyi bir ivme yakalayarak başarıya ulaşacağına inanıyorum. O nedenle Trabzonspor’un içine düştüğü durumdan kurtulması için Avcı ve ekibinin vereceği mücadeleye kayıtsız şartsız destek olmalıyız. "

Murat Günaydın - VAKFIKEBİRLİLER TARAFTAR GRUP LİDERİ
"Abdullah Avcı’nın Newton’dan daha iyi bir hoca olduğu bir gerçek. Ancak benim gönlümde yatan iki aslan vardı. Biri Şota biri Fatih Tekke. İkisinden birini takımın başında görmek isterdim. Fakat yönetim tercihini Abdullah Avcı’dan yana kullandıktan sonra bize de düşen kararlarına saygı duymaktır. Avcı’nın takıma ilaç olup olmayacağını ise zaman gösterecektir. Tecrübeli ve kariyerli bir hoca. Bizlerde taraftar olarak Abdullah Avcı için sabırlı olmayız. O nedenle başarılı olduğu sürece hocamız kim ise onun yanında her zaman durup, el üstünde tutacağız. Başarısız olduğu zamanda ise doğal olarak tepkimizi koyacağız.”

Emrah Urcu - FAROZ TARAFTARLAR GRUP LİDERİ
"Şu süreçte Abdullah Avcı ismi yerinde bir karar. Aslında kadro kalitesine baktığınızda kötü oyunculardan kurulu bir takımımız yok. Eddie Newton’un takıma geçmesi futbolcular arasında bir rahatsızlığa neden oldu. İngiliz çalıştırıcı oyuncularla bir türlü iyi bir iletişim halinde olamadı. Bu da doğal olarak skor tabelasına yansıdı. Abdullah Avcı hem disiplinli hemde oyuncular arasında güçlü bir bağ kuracak nitelikte bir hoca. Dolayısıyla yönetim bu isimi takımın başına getirerek doğru bir hamle yaptı. Ben inanıyorum ki zaman Trabzonspor’un lehine işleyecek. Abdullah Avcı takımı ayağa kaldırarak Bordo- Mavili ekibin ligde var olduğunu herkese kabul ettirecek.”

Bekir Kodalak - TRABZONSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ GRUP LİDERİ
"Bizim için kişiler değil Trabzonspor önemlidir. Kim bu kulübün başarısı için bir taş dahi koyuyorsa ona destek olmak her taraftarın görevidir. Yönetim Abdullah Avcı’yı takımın başına getirmesinin ardından bu kararı eleştirecek değiliz. Şu saatten sonra Avcı isimin doğru olup olmadığını da tartışmanın bir manası yok. Bize düşen görev Avcı’ya sahip çıkmak ve yanında olduğumuzu ona göstermek. Zor bir göreve soyunan Avcı’nın başarılı olması tabii ki en büyük arzumuzdur. Kendisinde de bu bilgi birikimin olduğunu biliyoruz. Avcı ile Trabzonspor arzu edilen sonuçlara imza atarak lige bir renk katmayı umuyoruz.”

Editör: Haber Merkezi