Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, transfer listesini yönetime sunduğu ve sol bek, sağ bek, 8 numara, kanat ve santrfor olmak üzere 5 mevkiye takviye yapılmasını istediği öğrenildi.

Alanyaspor yenilgisi ve BB Erzurumspor beraberliklerinin ardından şampiyonluk yarışına havlu atan Trabzonspor'da, gelecek sezonun kadro planlaması şimdiden başladı. Gelecek sezonun planları üzerinde çalışmalara ağırlık veren teknik direktör Abdullah Avcı'nın, yapılacak transferler konusunda futbolcu izleme komitesiyle her gün görüştüğü öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, özellikle İhsan Gündüz Derelioğlu ile hergün en az 1-2 saat bir araya gelip konuşmalar yaptığı belirtiliyor.

SOL BEK, 8 NUMARA VE SANTRFORA AS OYUNCU İSTİYOR

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Avcı ile Derelioğlu; sağ bek, sol bek, 8 numara, kanat ve santrfor mevkileri üzerinde sürekli olarak görüş alışverişinde bulunuyor. Avcı sol bek, 8 numara ve santrfora birinci oyuncu istiyor. Sağ bek ve kanada ise rotasyon oyuncusu bakıyor. Avcı'nın her toplantıda Derelioğlu'na söylediği ise, "rekabetçi bir kadro kurmamız gerek" sözleri oluyor.

Editör: Haber Merkezi