61saat.com’a konuşan Bordo-mavili kulübün başkanı taraftarın beklentileri doğrultusunda sabırla, doğrusunu yapmaya çalışacaklarını belirterek, “Sezon başı yapılan bazı transferler tutmamıştır, doğrudur. Hoca değişikliği olduğu zaman genellikle bu tür şeylerle karşılaşırsın” dedi.

“Bir hocanın oyun sistemi vardır, ona göre oyuncu ister” diyen Ağaoğlu, şöyle devam etti: “Bu takım hoca değişikliği yaşadı ve bazı oyunculardan istenilen verimin alınamaması doğaldır. Hocanın talebi, izleme heyetinin tavsiyesi ve kulübün de imkanları doğrultusunda yapılacak transferler var. Zaten bizde onların çalışmasını yapıyoruz. Önümüzdeki 25 maçımız var. Süper Kupa Finali var. İkinci yarı belki çok daha farklı şeyleri konuşacağız.”

TARAFTAR HAKLI
Ağaoğlu, taraftarların tepkisiyle ilgili de şunları söyledi: “Taraftarın reaksiyonu son derece doğal. Taraftar takımından başarı bekler. Biz sıradan bir takım, sıradan bir kulüp olmadığımız için başarıyı uç noktada isteriz. Bırak mağlubiyeti, beraberlik bile Trabzonspor taraftarı için tahammül edilemez bir neticedir. Kalkıp taraftarı suçlamak son derece yanlıştır.”

Editör: Haber Merkezi