Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı basın toplantısında kendisine yöneltilen Sörloth sorusuna, ''Devre arası başkanla konuşurken 'Sörloth orada oynamıyor. Söyle bari gelsin takımına yardımcı olsun.' dedim. Burada herkes Sörloth'u seviyor. Keşke olsa ama bilmiyorum. Sürece bakacağız.'' yanıtını verdi.

AĞAOĞLU NE SÖYLEMİŞTİ?
Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti;

“Her oyuncudan Sörloth’un verdiği performansı beklerseniz biraz fazla iyimser olursunuz. Bu bir yerde takımın oyun sistemiyle de doğru orantılı bir şey. Sörloth gelir mi; gelebilir de. Şöyle gelebilir; 33 gol 11 asist yapan oyuncuyu gönderdik Leipzig’e, 5 gol 2 asiste takıldı kaldı. 22 milyon Euro da para verdiler. İyi para verdiler, böyle giderse Sörloth’un piyasa değerini düşürecekler. Göndersinler buraya biz tekrar parlatalım. Palace’tan buraya gelirken verdikleri paranın fazlasını kazandıracağımızı söylemiştik. O gün onlara 5 versek bayram ederdiler, şimdi 11 kazandılar. Tekrar değer kazandırma açısından aynı şey Leipzig ile neden olmasın. Çünkü oyuncunun hakkını veremediler. Ferrari’yi sıradan bir otomobil gibi kullandılar.”

Editör: Haber Merkezi