Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında Trabzonspor ile Denizlispor karşılaştı. Bordo mavililer sahadan 1-0 galip ayrılarak zirve yolunda önemli bir adım daha attı. Trabzonspor’a 3 puanı getiren golü atan Bakasetas maç sonu yaptığı açıklama, “Maçtan önce tüm arkadaşlarımızla bunu konuşmuştuk. Mutlaka 3 puan alıp 4. sıraya yerleşmeliydik. bunu başardığımız için mutluyuz. Bende 2. maçımda golü attığım için mutluyum. Bugün önemli olan maçı kazanmamızdı” dedi.

Trabzonspor’a adaptasyonunda ne seviyede olduğu sorusuna ise Bakasetas, “Aslında geldiğimde bu kadar kolay olacağını bende tahmin etmemiştim. Geldiğim ilk andan itibaren oyuncular olsun, teknik heyet olsun, burada ki herkes bana sanki yıllardır burada oynayan oyuncuymuşum gibi davrandı. O nedenle hepsine teşekkür etmek istiyorum. Çok zor maç olacağının farkındaydık. Bende takıma katkı sağlamak istiyorum. Bazen gol olabilir bazen de yeteceğimi sunarak takıma katkı sağlamak istiyorum” dedi. 

Golü izleyip izlemediği sorulan Bakasetas, “İzleme fırsatı buldum. Konuşmalar tercüme edilirken izleme fırsatı buldum. Benzer goller. Orada olmayı her zaman istiyorum. Orada tehlike yaratmak istiyorum. İki ayağımla birlikte orada takıma gol atarak katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi