Trabzonspor’da transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kala oyuncu arayışları hız kazandı.

Kadrosuna net oyuncuların yanı sıra gelecek vaat eden isimleri de katmak isteyen Bordo Mavili kulüp Bursaspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Trabzon doğumlu oyuncu Batuhan Kör için harekete geçti. 

BABA İLE TEMAS KURULDU
İlk etapta ailenin görüşünü almak üzere oyuncunun babasıyla iletişime geçen Bordo Mavili yöneticiler “Batuhan’ı kadromuza katmak istiyoruz” diyerek ilk teması kurdu. 

Gelen bilgilere göre Batuhan’ın babası Taner Kör  Bordo Mavili kulübe “Oynayacağı bir takıma gitmesinden yanayız. Bursaspor ile görüşmeniz gerekiyor” cevabını verdi. 

Baba Kör ile görüşen Bordo Mavili kulübün transferde ileriye giderek Bursaspor ile görüşmesi bekleniyor. 

TRABZONSPOR ALTYAPISINDA BEĞENİLMEMİŞTİ 
Bursaspor'daki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Artvinli ailenin Trabzon doğumlu çocuğu Batuhan Kör'ün ilginç bir yükselme hikayesi var. Oyuncunun ailesinin Batuhan'ı Bursaspor altyapısına vermeden önce ilk olarak Trabzonspor alt yapısına getirdiği ancak burada yeterli görülmemesi üzerine Samsunspor'a getirildiği ve orada da gerekli ilgiyi görmeyince Bursaspor'a gittiği öğrenildi. 

Bursaspor kulübü yetkililerinin Batuhan ve ailesi ile çok yakından ilgilendiği ve gelişimine çok ciddi katkı sağladığı belirtildi. Bu nedenle adı birçok takımla anılmaya başlayan Batuhan'ın Bursaspor'a karşı çok ciddi bir vefa ve bağlılık sergilediği de öğrenildi. 

LİGDE VE KUPADA ATIYOR
Türkiye U-19 ve U-21 takımlarında da maça çıkan Batuhan Kör, Bursaspor A takımındaki ilk forma şansını 04.12.2019 tarihinde BB Erzurumspor karşısında buldu. Bursaspor'daki ilk golünü 18.10.2020 tarihinde Balıkesirspor'a karşı 90. dakikada kaydetti. 

15. hafta geride kalan TFF 1.Lig'de, Batuhan Kör'ün ligde toplam 5 golü var. Bu sezon 16 resmi maçta forma giyen Batuhan Kör'ün 4'ü kupa 5'i ise ligde olmak üzere toplam 9 golü bulunuyor.

(61Saat)

Editör: Haber Merkezi