Trabzonspor yönetimi Portekizli stoper Edgar Ie hakkındaki kararını verdi. Fransız ekibi S.Etienne’nin ısrarla kadrosuna katmak istediği oyuncuyu Bordo-Mavililer, kesinlikle satmama kararı aldı. Futbolcunun bonservisi için pazarlık yapmak için Trabzon’a gelen menajerine bu karar iletilirken sezon sonu görüşelim yanıtı verildi. S.Etienne Edgar için 3 milyon Euro bonservis bedeli önermişti.

AVCI TAŞ KOYDU
Özellikle Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Edgar Ie’nin takımda mutlaka tutulması konusunda net tavır sergilemesi bu transferde S.Etienne’nin yoluna taş koymasına neden oldu. Yönetim, Avcı’nın isteği doğrultusunda Edgar Ie’ye gelecek transfer teklifleri için kapısını sezon sonuna kadar kapatma kararı aldığı bilgisine ulaşıldı.

YENİ BİR MACERAYA GEREK YOK
Portekizli futbolcu ise tek düşüncesinin Trabzonspor’un başarısı olduğunu ifade ederek, “Ben transfer dedikodularına kulaklarımı tıkamış durumdayım. Beni ilgilendiren tek şey Trabzonspor ile başarısı. Ayrıca burada mutluyum ve yeni bir maceraya hiç gerek yok” dedi. 26 yaşındaki stoperin Trabzonspor ile sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

Editör: Haber Merkezi