Trabzonspor'un yeni transferi Edin Visca için saat 14.00'de Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla imza töreni düzenledi.

BAŞKAN AĞAOĞLU 'ÇOK BÜYÜK BİR AİLENİN İÇERİSİNE GELMİŞ BULUNUYORSUN''

Trabzonpor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ''Çok büyük bir ailenin içerisine gelmiş bulunuyorsun, deneyimli bir futbolcusun. Trabzon futbolu biraz farklı yaşar, futbolla yaşarız, akşam yine Trabzonspor ve futbolla yatağa yatarız. Trabzonspor rüyalarımızı süsleyen. Bir kavram ve algı. Kulübünü bağrına basan bir şehir. Artık bu heyecanı yaşamak istediğini söylemiştin, Trabzonspor farklı hedefleri olan bizim hedeflerimiz sadece şampiyonluklar değil, allah nasip ederse hem şiampiyon hem de örnek olmak istiyoruz. İnşallah jübilenide Trabzonspor’da yapmak nasip olur.''

EDİN VİSCA ''2-3 SENE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM''

Trabzonspor'un yeni transferi Edin Visca açıklamasında ''Ahmet başkana teşekkür ediyorum, hoca ile Göksel başkanla konuştum ve izin aldım. Başkanım yıllardır beni isteyen bir camia.  Burada her şeyi yaşadım, oraya gitmek şampiyonluk yaşamak istiyorum dedim. Bu kulüp örnek bir kulüp ve coşkulu. Bir kulüp. Artık buradayım, çok heyecanlıyım. Görevim sahada, burada daha fazla sizle berabere olacağım. 2 gün içinde bunu da hissettim. Bugün oynamak istiyorum ama kural maalesef. Tek bu sene şampiyonluk hedef değil, bende bir kaç sene Türkiye’nin başrolü olmak istiyoruz dedim. Öyle bir camia var, hak ediyorlar, istekli motive geldik. 2-3 sene başrol oynamak istiyorum diyelim.  Başkana çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

EDİN VİSCA KAÇ FORMA SATIN ALDI?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ''Çok büyük bir ailenin içerisine gelmiş bulunuyorsun, deneyimli bir futbolcusun. Trabzon futbolu biraz farklı yaşar, futbolla yaşarız, akşam yine Trabzonspor ve futbolla yatağa yatarız. Trabzonspor rüyalarımızı süsleyen. Bir kavram ve algı. Kulübünü bağrına basan bir şehir. Artık bu heyecanı yaşamak istediğini söylemiştin, Trabzonspor farklı hedefleri olan bizim hedeflerimiz sadece şampiyonluklar değil, allah nasip ederse hem şiampiyon hem de örnek olmak istiyoruz. İnşallah jübilenide Trabzonspor’da yapmak nasip olur.'' dedi.

Edin Visca ''Ahmet başkana teşekkür ediyorum, hoca ile Göksel başkanla konuştum ve izin aldım. Başkanım yıllardır beni isteyen bir camia.  Burada her şeyi yaşadım, oraya gitmek şampiyonluk yaşamak istiyorum dedim. Bu kulüp örnek bir kulüp ve coşkulu. Bir kulüp. Artık buradayım, çok heyecanlıyım. Görevim sahada, burada daha fazla sizle berabere olacağım. 2 gün içinde bunu da hissettim. Bugün oynamak istiyorum ama kural maalesef. Tek bu sene şampiyonluk hedef değil, bende bir kaç sene Türkiye’nin başrolü olmak istiyoruz dedim. Öyle bir camia var, hak ediyorlar, istekli motive geldik. 2-3 sene başrol oynamak istiyorum diyelim.  Başkana çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

''3 BİN FORMA YAZIYORUM...''

Başkan Ağaoğlu ''Bu transferin gerçekleşmesinde en önemli rolü sen oynadın, arzulu ve istekliydin, çok doğru bir kulübe geldin. Az önce konuşmamda ifade ettim. Emek sahibi arkadaşlar var, menajer arkadaşlar. Kendileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler çok dostane hava içerisinde geçti, ortaya koydukları tavır, senin Trabzonspor’da futbol yaşamını devam ettirme yolundaydı, her türlü kolaylığı sağladılar. Kolay bir transfer oldu. Niyetler belliydi, Göksel başkan bizi biraz fazla zorladı. 45-60 gün sürdü. Gizli sürdürdük ama toplum tarafından seslendirilmeye başlandı. Çok şükür selametle neticelendirdi. Bosna’nın nüfusu 3 milyon. Yazalım 3 bin forma.”

EDİN VİSCA ''ÜLKEME GÖNDERECEĞİM...''

Vişça: Bosna’dan çok destek geldi. Herkes seyrediyor bizim orada. Mutluluk hissettim, inşallah sahayada yanıstacağım. Bosna’da bordo mavi çok fazla forma olacak. Oyuncularla da konuştum, Bosna’da köydeyim, 1061 dediler, göndereceğim”

BAŞKAN AĞAOĞLU ''1461 FORMA...''

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ''1461 forma olsun.  Hep böyleydi, ağzından başka bir kelime çıkmadı”

Editör: Haber Merkezi