Devre arasında sözleşme operasyonu gerçekleştirilen  Caleb Ekuban’ın maaşı 750 bin Euro'dan 1 milyon Euro'ya çıkarılmış ancak sözleşmesi uzatılmamıştı.

YENİ SAYFA AÇMAYI DÜŞÜNÜYOR
Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Ekuban kariyerinde yeni sayfa açmak istiyor.

3 yıldır Trabzonspor’da forma giyen Ekuban, hem kulüple hem de menajeriyle görüşme yaparak gelecek tekliflerin değerlendirilmeye alınmasını istedi. Ekuban'ın bu kararında kurmak istediği aile hayatının da etkili olduğu ifade ediliyor. 

İTALYA VE ABD’DEN TEKLİFLER REDDEDİLDİ
Geçtiğimiz sezon yine istikrarlı bir görüntü ortaya koyan Ekuban’a İtalya’dan Torino ve ABD MLS liginden takımlar talip olmuştu. Yerini dolduramayacağını düşünen Bordo Mavili kulüp Ekuban için gelen teklifleri reddetmişti.

YETERSİZ TEKLİFLER GELİRSE MASAYA OTURULACAK
Gelen bilgilere göre 1 yıllık sözleşmesi kalan Ekuban için en az belirlenen bonservis bedeli ise 4-6 milyon Euro seviyelerinde. Yaz transfer dönemi boyunca gelecek teklifleri düşünecek olan Bordo Mavili kulüp tatmin olmaması durumunda ise Ekuban ile yeniden masaya oturup sözleşme uzatma görüşmesi yapacak. 

TAKIMIN DEĞİŞİLMEZİ OLDU
2018-19 yılında Trabzonspor’a gelen Ekuban geldiği ilk sezonda 36 maça çıkıp 8 gol 3 asistlik performans vermişti. Sıçrama sezonu olarak nitelendirilen 2019-20 sezonunda ise 34 maça çıkan Ekuban double yapmış 10 gol 11 asistlik performans vermişti. Geçtiğimiz sezonda da 11 gol atan Ganalı 4 de asist yaptı ve 33 maça çıktı. 

Editör: Haber Merkezi