Eskişehir’de yaşamını idame ettiren Trabzonsporlu taraftarlara hizmet vermek amacıyla şehre gelen Bordo Mavili takımın ürün satış tırı şehirde tepkiyle karşılandı.

Eskişehirspor camiası Sivrihisar'da çekildiği iddia edilen ve Trabzonspor taraftar ürünlerinin satıldığını görüntüleyen fotoğrafa büyük tepki gösterdi. 

Eskişehirspor ile Trabzonspor arasındaki gerilimin ardından Sivrihisar'da kaydedilen bu görüntü Eskişehirspor taraftarları tarafından hakarete varan cümlelerle karşılandı.

Daha sonra tır gelen tepkiler üzerine bulunduğu yerden kaldırıldı.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri konu ile ilgili yaptığı paylaşımda "Eskişehir halkına ve Eskişehirsporumuza her fırsatta hakaret eden ve Eskişehirsporumuza karşı yaptırımlar uygulamaya çalışan bu hamsilerin güzel ilçemiz Sivrihisar'da misyonerlik yapmasına izin veren Belediye başkanı Hamid Yüzügüllüyü Eskişehirspor taraftarı olarak kınıyoruz. Kendi şehrinin takımına ve değerlerine bu kadar uzak herhangi bir seçilmişi veya ileri geleni asla onaylamıyoruz. Eskişehir'in sorunlarına kulak tıkayan kim olursa olsun en büyük davamız Eskişehirspor menfaatleri doğrultusunda sonuna kadar mücadele edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi