Örs, “Ramazan Bayramı’nda çifte coşku yaşadık. Şampiyonluğu kutladık. Şampiyonluk kutlu olsun. Hak ettik, iyi oynadık. Terledik yorulduk ama mutlu sona ulaştık. Bu şampiyonluk nerede olursa olsun bordo mavi renklere gönül verenlere armağan olsun. Bu şampiyonluk Dozer Cemil’e, Kadir Özcan’a, Özkan Sümer’e armağan olsun. Bordo mavi renklerin peşinden giderken hayatını kaybedenlere armağan olsun. Bundan sonra inşallah daha iyi olacağız. Güzel bir sloganımız var. Bu sene o sene. Ona bir ilave daha yapıyoruz. Bundan sonra her sene” dedi.

DÜNYANIN MEYDANLARINDA GÖRECEKLER
Meydan’daki gündem olan kutlama görüntüleriyle ilgili Örs, “Görüntüleri izlemedim çünkü ben de oradaydım. Şampiyonluk kutlamalarında taraftarımızla beraberdik. Trabzon bu zaten. Trabzonspor’un büyüklüğü buradan geliyor. Sadece Trabzon’da değil Türkiye’de her şehirde, dünyanın çeşitli başkentlerinde şampiyonluğumuzun kutlaması oldu. Trabzonspor bir dünya takımıdır. Bilmeyenler, bunu anlamak istemeyenler var. Bu sevincimiz onlara göstermiştir ki Trabzonspor bir dünya kulübüdür. Bunu kafalarına yazmak lazım. Bizimle küçük bir şehrin takımı diye konuşanlar dünyanın meydanlarına baktıkları zaman Trabzonspor’un büyüklüğünü göreceklerdir. İnşallah Avrupa’da da takımımız iyi bir mesafe alacaktır” diye konuştu.

SİLAHLI KUTLAMA OLMAZ
Şampiyonluk kutlamalarında silah kullanılmamasını konusunda da konuşan Örs, “Silahlı kutlama olmaz. Ben çok karşıyım buna. Hiçbir olayımız olmadı, halkımıza teşekkür ediyorum. Yapılan kampanyalar çok etkili oldu. Destek olanlara çağrıda bulunduk. Şampiyonluk sevincimizi eğlenerek gülerek kutlayacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi