İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

Trabzonspor'un şampiyonluk maçıyla ile ilgili konuşan İmamoğlu, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a açtığı kavgayla ilgili yorumlarda bulundu.

İmamoğlu şu ifadelere yer verdi:

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE GERGİNLİĞİ
Trabzonspor Fenerbahçe kulüpleri arasında gerginlik sorusu… Hiç yakışmıyor. Bir an önce bitmesi lazım. Türkiye’de herhangi bir kulübün kavgası yakışmıyor. Spor kavga alanı değil. Beslenen yöneticiler olabilir. Spor yazarları da olabilir. Taraftar da olabilir. Hoşnut olan milyonlar asla yoktur. İçim acıyor. Bu konuda Trabzonspor Fenerbahçe arasında centilmenliğin yıllara dayalı rekabetin güzel bir ilişkiye dönüşmesi hususunda en hassas görev ne ise ben ona talibim. Asla diğer uygulamaların tarafı olmam. Köprü olmak isterim. İstanbul’un 3 önemli kulübü var. Bu kulüpleri ve diğerleri de ilişkide. Türkiye’de en fazla diyalog içinde olması gereken kulüp Trabzonspor’dur. Tarih bunun ortaya koymuştur. Bir araya gelip bunu konuşmaları lazım. Husumet nedir gidermeleri gerekir. Umarım düzelir. Elimden geleni en üst seviyede yapacak bir kimliğe sahibim.

TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUK MAÇI…
İlk kez o akşam kızımla maç izledim. Büyük oğlum ve küçük oğlum maç izlemeye buraya geldi. Aslında eşim fotoğrafımızı çekmiş. Kusura bakmayın da gözümden yaş aksın. 13 yaşındaydım şampiyonluk yaşadığımda. İlk şampiyonluğu da hatırlıyorum. Büyük oğlum da telefonlar aradı ağlıyordu şampiyonluk gecesi. Her şampiyonluk bu duygularla yaşansın. Trabzon Meydan’daki gösterileri çok beğendim. Enerjisi yüksek. Trabzon’da yerel yöneticiler niye tekno grubu getirip bugüne kadar konser yapmadılar düşünsünler. Ne güzel hayatlarında unutulmayacak anılar elde edildi.

Editör: Haber Merkezi