Trabzonspor ve Bordo Mavi Gönüllüler Derneği'nin “81 İlde Trabzon ve Trabzonspor Sevdalısı 81 Özel Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında; Mersin'de yaşayan Bordo-Mavi gönüllülerinden Cem Atik ve Fatih Yakkan, Mersin ili Akdeniz Çay Mahallesinde yaşayan 8. sınıf öğrencisi Berfin Geldi'ye taraftar sertifikası ile hediyelerini götürüp teslim etti.

MAÇA GİDEBİLMEYİ ÇOK İSTİYOR
Ziyaret ve hediyelerin yanı sıra Trabzonspor kulübü ile Bordo-Mavi Gönüller Derneğinin gösterdiği bu duyarlılıktan ve kendisine verilen hediyelerden dolayı çok duygulanan Berfin, Mersin'de maçı olması durumunda Trabzonspor'un bir maçına gidebilmeyi çok istediğini ifade etti.

MAHALLEDE COŞKU YAŞANDI
Fatih Yakkan ve Cem Atik ise, “Böyle bir sosyal projede yer almaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk. Mersin'de Bordo-Mavi gönüllüsü olarak biz her zaman Berfin'in yanında olacağız. Trabzonspor yönetimine ve dernek yöneticilerine şükranlarımızı sunarız.” açıklamasında bulundu. 

Ziyaretin sonunda hem Berfin ve ailesinin hem de Bordo-Mavi gönüllülerinin coşkuyla söylediği “Bize Her Yer Trabzon” sloganı mahallede büyük coşku yarattı.

Editör: Haber Merkezi