Trabzonspor’da Galatasaray maçı sonrası adeta büyük bir krizin eşiğinden dönüldü. İstanbul’daki derbi maçın son dakikalarda Teknik Direktör Abdullah Avcı, bitime 1 dakika kala Abdulkadir Parmak’ı oyuna almak istedi.

Fakat oyuna girmeyi kabul etmeyen Parmak, tribüne çıktı. Avcı da Abdulkadir Parmak’ın hareketini affetmeyerek futbolcuyu kadro dışı bıraktığını yönetim kuruluna bildirdi. Ancak bundan sonra yaşananların ise yönetim ile Avcı arasında soğuk rüzgarlar estirdiği ortaya çıktı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Avcı’nın bu kararını yönetim kuruluyla durumu paylaştı. Deneyimli teknik adamın kadro dışı talebini ilk etapta onaylamayan yönetim, Fatih Karagümrük maçı öncesi gerçekleştirdiği toplantıda konuyu masaya yatırdı.

Yönetim ise burada ikiye bölündü. Ağaoğlu ve bazı yöneticilerin Abdulkadir’in affedilmesi yönünde tavır sergilerken, bazı yöneticilerin ise konunun oylamaya sunulmasının dahi yanlış olduğunu savunarak Avcı’nın kararını destekledi.

YÖNETİM DE ÇATIRDIYOR
Oylamayı kabul etmeyen yöneticilerin başında ise Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan gibi isimlerin olması dikkat çekti. İki isim Trabzon’daki maça gelmezken oylamada da yer almadı.

Ağaoğlu’nun sağ ve sol kolu olarak bilinen Alp ve Doğan’ın Avcı’nın kararına destek çıkarak arkasında durmaları yönetimin içerisindeki huzursuzluğu da ayyuka çıkardı.

Editör: Haber Merkezi