Deneyimli Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven, TRT Spor'da katıldığı programda Trabzonspor'un yabancı transfer politikasını eleştirdi.

Önceki sene bordo mavili formayı giyerken Leipzig'e transfer olan, yeniden transfer edilmek istenen ancak sonuç alınamayan Alexander Sörloth örneği üzerinden yola çıkan Yurduseven, "Büyük kulüplerin çok transfer yanlışı yapma lüksü yok. Trabzonspor'dan örnek verince kızıyorlar. Sörloth'un Trabzonspor'a büyük zararı oldu. Çünkü o kadar çok yabancı transferinde hata yapıldı ki, Sörloth'un performansı üzerini örttü. Konuşulmalı. Sörloth'un performansı Trabzonspor'da nelerin üstünü örttü? Messias diye bir oyuncu geldi. 2 taç atıp gitti. Avdijaj, Ivanildo, Andusic sayıyorum. Bir kulüp 7 yabancı alıp 5'ini devre arası yollar mı? Bunlar olmamalı." ifadelerini kullandı. Yurduseven'in sözleri kimi taraftarın tepkisini çekerken kimi taraftar da yorumlarına katıldı. 

Yurduseven, Galatasaraylı Berkan Kutlu'nun A milli takım kadrosuna alınmamasını ve milli takıma alım kriterlerini sorgulayarak, "Berkan Kutlu A Milli takımda nasıl olmaz? Yahu milli takıma oyuncu alma kriteri nedir? Okay, Ozan 1 maçı yok. Abdülkadir Ömür sakatlıktan döndü. Salih Uçan'ı Alanyaspor'da almayıp, Beşiktaş'a gelince alıyorsun. Berkan yok ama. Bu nasıl oluyor ya?" diye eleştirdi. 

Editör: Haber Merkezi