Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı önemli bir galibiyete imza attıkların dile getirdi. Kasımpaşa karşısında özellikle savunmada iyi işler yaptıklarını dile getiren deneyimli çalıştırıcı, “Yenilmemek, rekoru egale etmek güzel. Bireysel oyuncuyla maç kazanabilirsin ama takım savunmasıyla şampiyona olursun. Oyunda gel git oldu. Rakibe pozisyon çok vermedik, onları ayakta tuttuk. Oyunu daha evvelden koparabilirdik. Büyük takım direnci gösterdik.

Veriler çok iyi gidiyor bizim adımıza. 13 puan oldu ve bu süreçte bizi mutlu ediyor. Oyun organizasyonunun olduğu seyrederken heyecan aldığımız bir durumu taraftarlarımız hak ediyor. Daha iyisini yapmaya çalışacağız. Zaman istemiyorum ama sabır istiyorum.  Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftara teşekkür ediyorum” dedi.

Avcı, değişiklikler ile ilgili, “Kulübenin katkısından memnunum. Berat’ın performansı bireysel değildi. Rakibimiz adam adama oynuyordu. Abdulkadir Parmak dripling yapabilen teknik kapasitesi yüksek. İyi çalışıyor. Tercihimi öyle kullandım. Oyunu bekle kurarken merkez kapalı olduğu yerde kenarlarda sayısal üstünlük sağlamak için böyle hamle yaptık. Siopis hazır durumda. Dorukhan da öyle” dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna girdi, 2 dakika sonra sakatlandı

Editör: Haber Merkezi