Trabzonspor’da yeni teknik direktör Abdullah Avcı’yı taraftarlara sorduk. Bordo-Mavili futbolseverlerin ortak görüşü Avcı’ya sabredilmesi halinde başarının geleceği yönünde.

İşte futbolseverlerin Avcı değerlendirmesi;
ÖMER KILIÇ -
 "Yerli hocalarımızın haricinde Abdullah Avcı’nın Trabzon’a gelişi bizler içinde bir beklentiydi. Hele ki takımımızın durumu bu haldeyken. Abdullah Avcı inanıyorum ki başarılı olacak ancak biraz sabretmemiz lazım. Bizim taraftarımız sabırsız, istiyoruz ki takımımız hemen üst sıralara çıksın. Evet, Trabzonspor’dan beklentimiz çok yüksek ama hocanın da büyük etkisi var gelen gideni aratır derler. İnşallah Abdullah Avı ile ivmeyi yakalayıp bir yerlere geliriz. Avcı’nın Başakşehir’de gösterdiği başarılı performansın şuan meyveleri toplanıyor. Bizlerde sabırlı olursak inşallah o başarıyı bizde yakalayacağız.”

SİNAN TERZİ - “Başarılı olacağını düşünüyorum. Yıllar önce Burak Yılmaz’da Trabzonspor’a transfer olduğu zaman taraftarımız o zamanda eleştiri yapmıştı, kötü sözler söylemişti. Arkasında Şenol Güneş gibi bir hocamız vardı. Şuan Burak Yılmaz Fransa’da Türkiye’yi çok iyi şekilde temsil ediyor. Abdullah Avcı Başakşehir’de yarım bıraktığı işini Trabzonspor’da tamamlayacaktır. Bakacaksınız, göreceğiz belki de aylar sonra Burak Yılmaz’ı tebrik ettiğimiz gibi Abdullah Avcı’yı da tebrik edeceğiz. Trabzonspor taraftarının sabra ihtiyacı var. O da ne kadar kalıcı olur ne kadar uzun olur tek sıkıntımız o zaten. Taraftar hocanın arkasında olsun gerisi gelecektir.”

TAHSİN AKSOY - “Ben Abdullah Avcı’dan çok ümitli değilim. Onun kendi oyun felsefesi var, bunun oturması zaman alacaktır. Şuanda Trabzonspor’un puan durumuna baktığımız da zamanı yok onun felsefesini oturtmayı beklersek ilk yarı biter, bitene kadar da iş işten geçer. Ya puan almak için kendi felsefesinden vazgeçip kazanmaya oynayacak ya da Beşiktaş’da yaşadığını yaşar burada da. O zaman çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Baktığımız zaman Başakşehir’de bir oyun anlayışı oturtmuş bu gün hala Başakşehir bunun ekmeğini yiyor, futbolcular ve sistem sonuçta değişmedi. Bizde ona sabredersek ki bu bizde zor, Trabzon halkı çok tez canlı sabretmemiz gerekiyor, sabredersek istediği kadar puan kaybetsin 5 hafta 10 hafta onu kazanmak için taraftarın sabretmesi lazım.”

Editör: Haber Merkezi