Trabzonspor'da başka Ertuğrul Doğan'dan flaş Abdülkadir Ömür açıklaması geldi. Başkan Doğan Abdülkadir'in Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini belirtti.

Başkan doğan şu ifadeleri kullandı:

"Biz bu mücadeleyi taraftarımızla birlikte vermek zorundayız. Trabzonspor camiası bir olmak, birlik olmak, var gücüyle kenetlenmek zorunda. Trabzonspor camiası birlik olmak zorunda. Son maçlarda kadromuzun önemli oyuncularından mahrum olarak sahaya çıkıyoruz. Ama her şekilde ligde üçüncü sıradayız ve Avrupa hedefinden uzaklaşmış değiliz. Sonuçlardan memnun değiliz. Bu sonuçları biz de hocamız da kabullenmiyoruz. Hedefe ulaşmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.

Biz bu mücadeleyi bir şekilde taraftarlarımızla sürdürmek zorundayız. Trabzonspor camiası birlik olmak zorunda. Şu an içinde bulunduğumuz durumdan hiçbirimiz memnun değiliz ve buradan çıkabileceğimize de inanıyoruz. Ben öncelikle Trabzonspor'un ekonomisini kurtarmak zorundayım. Bu benim boynumun borcu. Asla bu konuda taviz vermeyeceğim. Kim ne derse desin, önemli değil.

Abdullah Avcı: "Tur için avantajlıyız" Abdullah Avcı: "Tur için avantajlıyız"

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Şu an kadro dışı durumda. Kendisine kulüp bakıyor. Masada teklifler var ama olan tekliflere de Abdülkadir gitmek istemiyor."