Süper Lig’de ilk 9 haftada 9 puan toplayan ve teknik direktör değişiminin yaşandığı Trabzonspor’da özellikle sezon başı transfer edilen birçok oyuncu topun ağzında. Şuana kadar beklentilere karşılık veremeyen oyuncular devre arası transfer dönemine kadar aynı çizgide devam etmesi halinde devre arasında kadroda büyük bir revizyon olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Karadeniz ekibinde tartışılan futbolcuların başında Benik Afobe, Marlon, Lewis Baker, Flavio, Diabate ve Plaza yer alırken özellikle Plaza ve Diabate’nin yeteri kadar şans bulamaması da kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Taraftarlar ‘madem oynamayacaklardı neden transfer edildiler. Bu oyuncuları kim aldı veya aldırttı? Sorusunu haklı olarak sormaya başladı.

Ligde son oynanan maçta Erzurumspor karşısında alınan üç puan bordo-mavili takıma bir teselli olsa da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın her ihtimale karşılık transfer çalışmalarına başladığı belirlendi. Geçtiğimiz günlerde izleme komitesiyle görüşen ve fikir alış verişinde bulunan Avcı’nın kadroda görmek istediği oyuncuların takip edilmesini istediği öğrenildi.

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’a gelmeden önce elinde bir transfer listesi olduğu ve bunu yönetimle de paylaştığı kaydedildi. Devre arasına kadar işler düzelse bile Avcı’nın solbek ve orta sahaya mutlaka takviye yapılması yönünde talepte bulunduğu belirlendi. Avcı’nın “Şampiyonluk istiyorsak, takım oyununa uygun, istekli ve savaşçı futbolcular kadromda olmalı” dediği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi