Trabzonspor’da imza şov başlıyor. Yeni sezon hazırlık kampına kadar transferlerini bitirmeyi hedefleyen bordo-mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun transferlerini açıkladığı Gervinho ve Bruno Peres’in hafta içi Trabzon'a geleceği öğrenildi.

Trabzonspor’un Bruno Peres ile 2024, Gervinho ile ise 2023 yılına kadar sözleşme imzalayacağı belirtilirken, oyuncuların özel uçakla Trabzon'a getirilip yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacakları bildirildi.

Asıl mevkii sol kanat olmasına rağmen sağ kanat ve forvet de oynayan Gervinho’yu Parma’dan transfer edecek olan Trabzonspor, sağbek Peres'i ise Roma’dan kadrosuna katacak.

Öte yandan Bordo- Mavililer, Gervinho’nun haricinde Parma'nın Danimarkalı forveti Andreas Cornelius için ise çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’un, Cornelius için bonuslarla birlikte 1.8 milyon Euro yıllık ücret önerdiği belirtilirken oyuncunun menajerinin bu rakamı arttırmak istediği ifade ediliyor.

Cornelius da uçağa yetişecek!
İtalya Serie A Ligi’nde önceki akşam son karşılaşmalarına birlikte ilk 11’e çıkan Gervinho ve Cornelius, Parma’ya veda ederken Bordo-mavili takımın yetkilendirdiği menajer Parma’nın Sampdoria deplasmanında 3-0 kaybettiği maçı da yerinde takip etti.

Gervinho’nun imzasını alan menajer bu hafta içerisinde Gervinho ve Bruno Peres için İtalya’da kalkması planlanan uçağa Cornelius’u da yetiştirmek istiyor.

Editör: Haber Merkezi