Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında bugün deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'la karşılaşacak.Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Burak Şeker yönetecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde oynadığı 3 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik alan bordo-mavililer, Hes Kablo Kayserispor karşısında kazanarak daha üst sıralara doğru yol almak istiyor. Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Djaniny, Plaza ve Nwakaeme bu maçta forma giyemeyecek.

47. RANDEVU

Trabzonspor ile Hes Kablo Kayserispor, Kayseri'de yapacakları maçla ligde 47. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 46 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 29-7 üstünlüğü bulunurken, 10 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Trabzonspor, rakip filelere 88 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü. Bordo-mavililer, deplasmanda oynadığı 23 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik alırken 6 karşılaşmadan ise yenilgiyle ayrıldı. İki takım arasındaki en farklı skorlu galibiyeti Trabzonspor, geçen sezon sahasında 6-2'lik sonuçla almıştı.

Editör: Haber Merkezi