Süper Lig'in 16. haftasında Fatih Karagümrük Trabzonspor maçında bordo mavililer sahadan 2-1'lik skorla ayrıldı. İstanbul ekibinden 3 puan koparan bordo mavililerde ilk golün asistini yapan genç oyuncu Serkan Asan maç sonunda konuştu. 

Maçı değerlendiren Serkan Asan, “İlk yarı topa hakim olamadık. Pas oyunun iyi kuramadık. İkinci yarı topa daha çok sahip olup, hızlı hücumlarla, atağı sonlandırarak gittiğimiz bir galibiyetle ayrıldık. Herkesin ayağına sağlık. Artık formayı geçen seneden beri giydiğim için bu sene sezon başı kendime bu formayı almak gerektiğini düşündüm. Her maç üstüne katarak gidiyorum. Allah uzun yıllar inşallah bu formayı girmemi nasip eder” dedi.

Trabzonspor'u öne geçiren golü anlatan Serkan Asan, “Abdülkabir ağabey topu aldı, bana oynadı. Boşa kaçtım. Abdülkabir ağabey bana oynadı. Tony’nin içerden koştuğun gördüm. Ayağımın içiyle güzel bir orta attığımı düşünüyorum. Güzel gol olduğunu düşünüyorum. Kimin asist yaptığı önemli değil. İnşallah takım olarak bu galibiyetlerin devamı gelir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi