Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Trabzonspor’u konuk etti. Karşılaşma sonunda her iki takım sahadan 1 puanla ayrıldı.  Demir Grup Sivasspor – Trabzonspor müsabakasını Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür yorumladı. Erman Özgür, Trabzonspor’un deneyimli oyuncusunu eleştirdi. Erman Özgür, ligde formsuz oyuncular olduğunu söyledi. Erman Özgür, Tivibu Spor’da şu sözleri kullandı:

‘TEKRAR FORM TUTMASI…’

“Trabzonspor, risk alması gereken maçlarda riskleri alır. Şimdiye kadar buna muhtaçlığı olmadı lakin bu grubun dönem başına nazaran formsuz oyuncuları var. Berat, bunlardan bir tanesi. Berat’ın tekrar form tutması Hamsik’in rolünü değiştirebilir, kıymetli bir oyuncu.”

SON HAFTALARDA SÜRESİ AZALDI

Trabzonspor’da bu dönem 20 maçta vazife yapan deneyimli oyuncunun son haftalarda oyunda kalma müddeti azaldı. Ligin birinci haftalarında çoklukla birinci 11’de alana çıkan Berat Özdemir, son 3 haftada ise yedek kulübesinde yer aldı. Abdullah Avcı deneyimli oyuncuya son 3 maçta toplamda 25 dakika baht verdi.

KONTRATI 2025’TE BİTECEK

Gençlerbirliği’nden geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen Berat Özdemir’in Trabzonspor’la olan kontratı 30 Haziran 2025’te sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa kıymeti 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

Editör: Haber Merkezi