Trabzonspor'un İstanbul ekibi Kasımpaşa karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından bordo mavililer, maçın hikayesini anlatan bir vide klip yayınladı.  Videoda teknik direktör Abdullah Avcı'nın soyunma odasına futbolculara yaptığı konuşmaya yer verildi.

Bordo mavili ekibin İstanbul deplasmanına seyahatinin yer aldığı görüntülerin yer aldığı klipte, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, maçın devre arasında takıma yaptığı motivasyon konuşmasındaki şampiyonluk mesajı dikkat çekti.

Abdullah Avcı'nın konuşmasında,"Maçı kazandıktan sonra buraya girerken sizin o mutluluğunuzu ve neler hayal ettiğinizi görür gibi oluyorum. Onu hayal ederek üzerine koymalıyız. O zaman ne yapmamız gerekiyor. Gereğini yapın. Gerekirse daha fazla çalışın ve kazanın diyoruz. Şunu ifade etmek istiyorum. Trabzonspor takımı yukarı oynar. Bugün bir eşik maçı oynadınız. Aşağıya doğru mu gideceksiniz? Hedefsiz mi kalacaksınız? Yoksa önünüze bir fırsat çıkmış geçen hafta üzüldüğün yerden bugün 6 puana düşecek. Biz bu yarışın içerisinde devam edeceğiz. Trabzonspor yarışın içinde olmak zorundadır’’ ifadeleri yer aldı. 

Editör: Haber Merkezi