Süper Lig’de muhteşem sezonu şampiyonlukla taçlandıran Trabzonspor’da artık gündem transfere döndü. Yeni sezonda yine şampiyonluğun yanı sıra şampiyonlar liginde gruplara kalma mücadelesi verecek olan bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, hangi mevkilere takviye yapacaklarını önceki gün açıklamıştı. Bu mevkilerden biri de Uğurcan Çakır’ın Avrupa’ya transfer olması halinde kaleye yapılacak transfer.

Geçen sezon transfer planlamasını erken yapan ve kampa kadar tüm transferlerini çözen bordo-mavililer, bu sezon da aynı politikayı izliyor. Avcı’nın yönetime sunduğu listede Uğurcan’ın gitmesi halinde yerine alınacak ismi de yönetime bildirdiği öğrenildi. Avcı’nın kaleci transferinde listesindeki ismin Konyaspor’un Boşnak file bekçisi İbrahim Sehic olduğu belirlendi. Ancak bu isimle Uğurcan’ın durumuna göre temasa geçileceği kaydedildi.

12 MAÇTA GOL YEMEDİ 

Türkiye’de daha önce Mersin İdmanyurdu ve Erzurumspor formaları da giyen deneyimli file bekçisi, bu sezon Konyaspor’da oldukça başarılı bir grafik çizdi. 37 maçta kalesinde 45 gol gören Sehic, 12 maçta kalesini gole kapatarak bu alanda ligin en iyisi oldu. 33 yaşındaki eldivenin Konyaspor ile sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek.

İttifak Holding Konyaspor – Resmi İnternet Sitesi IBRAHIM SEHIC

Editör: Haber Merkezi