İç İşleri Bakanı Soylu, Başkan Usta ve Yanal’la maç öncesinde bir toplantı yaparak, “Aman dikkat edin, Bursaspor maçından sonra kulüple ilgili sıkıntı doğmasın” şeklindeki uyarılar yapmıştı

Buna rağmen maçın kaybedilmesi ve takımın oynadığı futbol, Başkan Usta’nın en zor koşullarda bile destek verdiği Yanal’a olan inancının bitme noktasına getirdiği  ve üzerini de çizdiği iddia ediildi

TARTIŞMALAR İYİCE ALEVLENDİ

Trabzonspor’da, Bursaspor karşısında alınan 2-1’lik yenilgi ve bu sonuç üzerine de Çaykur Rizespor’un küme düşmesiyle başlayan tartışmalar bitmek bir yana daha da alevlenirken tüm camia Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kaderinin ne olacağı yönünde sorunun yanıtını arıyor. Oyuncu değiştirme ve strateji belirleme hatalarıyla adeta  yangına körükle giden ve Kayserispor ile Bursaspor maçlarının kaybedilmesinde başrol oynayan Yanal’la yola devam edilip edilmeyeceği sorusu  kısa süre içinde yanıt bulacak.

BAKAN MAÇTAN ÖNCE UYARDI

Trabzonlu İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Başkan Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal’la maç öncesinde önemli bir toplantı yaparak, “Aman dikkat edin, Bursaspor maçından sonra kulüple ilgili sıkıntı doğmasın” şeklindeki uyarılar yapmıştı. Buna rağmen Yanal’ın  maçtaki uygulamaları tüm şimşekleri üzerine çekmişti. Bordo-Mavi renklere gönül veren milyonlarca isim Başkan Muharrem Usta ve yönetimine de tepki göstermesine karşın asıl  projektörlerini Ersun Yanal’a çevirmişti.

 BAŞKAN NİHAİ KARARINI VERECEK

Bu durumun Başkan Usta’nın en zor koşullarda bile destek verdiği Yanal’a olan inancının bitme noktasına geldiği ve üzerini de çizdiği ileri sürüldü. Usta’nın camianın önde gelen birçok ismiyle görüşerek, teknik sorunu ve Bursaspor maçından sonra yaşanan sürecin nasıl aşılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduğu da belirtildi. Usta’nın büyük bir fikir değişikliği yaşamaması halinde, Yanal ile yolları ayırma noktasında olduğunun da altı çizildi.

Editör: Haber Merkezi