Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta’nın artarda gelen kötü sonuçların ardından kabuğuna çekilmesi tepki çekti. Çalışma arkadaşları Başkan’a, ''kriz anında gündeme esir olmamalısın, gündemi belirlemelisin'' diyerek uyarılar yapıyor. Usta ise Rıza Çalımbay’ın önünü açtı. Yeni teknik direktörünün ipleri tamamen eline almasını istedi. Çalımbay’da sürekli basının karşısına çıkıyor. Futbol takımı odaklı açıklamalarıyla farklı bir ortam yaratıyor.

Yöneticilerden uyarı! ''Ortaya çık başkan''
Buna rağmen yönetim kurulundan isimler Başkan Usta’ya, ''Şehre gel, takımın idmanlarını izle, yerel medyayla eskisi gibi içli dışlı ol. Taraftarlarla birlikte vakit geçir. Twitter’ı eskisi gibi etkin kullandı. Rıza Hoca ile fotoğraf ver. Yönetiminin başında Trabzon’da toplantılarını yap'' diye uyarıyorlar. Başkan Usta ise bir süre daha gölgede kalmayı tercih edeceğini iletti.

Rıza Çalımbay öncelikle dedikoduyu bitirdi
Ersun Yanal Trabzonspor’da olduğu 3 yıllık süre içinde en fazla 5 kez basın ile bir araya geldi. Sonrasında mesafe koydu. Tesislere girmek, çıkmak, oturmak, sohbet etmek yasaktı. Rıza Çalımbay ise geldiğinden bu yana medya ile iç içe, idmanları basına taraftara  da açtı.Bu da doğru haber akışını sağladı. Gizlilik ortadan kalktığı için dedikodunun da önü kesildi.

Editör: Haber Merkezi