Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan harekatı başladı. Bordo-mavililer, Kasımpaşa’da forma giyen eski futbolcusunu yeniden kadrosuna katmak için yoğun görüşmeler yapıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda görmek istediği ve yönetim kuruluna bu transferin gerçekleştirilmesi için talepte bulunduğu öğrenilirken, tecrübeli oyuncunun da Trabzonspor’a tekrar dönme fikrine sıcak baktığı ifade edildi.

Devre arasında Trabzonspor’dan Hüseyin Türkmen’i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Kasımpaşa kulübünün Yusuf Erdoğan’ın takımdan ayrılmasını istemediği ancak oyuncunun ve Trabzonspor’un ısrarı karşısında kararın yeniden değerlendirileceği ifade edildi. Bu arada önceki gün Yusuf için resmi teklifte bulunan Trabzonspor’un bu transfer için oldukça ısrarlı olduğu da öğrenildi. Yusuf Erdoğan bu sezon Kasımpaşa kulübünde 15 maçta 4 gol 3 asistlik performansı bulunuyor.

DAHA GÜÇLÜYÜM
Trabzonspor’un alt yapısında ve A takımında forma giydikten sonra 2017-2018 sezonunda Bursaspor’a transfer olan Yusuf Erdoğan, 2019-2020 sezonunda ise Kasımpaşa’ya transfer olmuştu. Kasımpaşa kulübünde geçen sezon 21 maçta 4 gol 3 asistle oynayan Yusuf, bu sezon 15 maçta aynı sayıya ulaştı. Kendisini geliştiren Yusuf’un yakın çevresine “Daha güçlü ve tecrübeliyim. Trabzonspor’a dönersem herkes farklı bir Yusuf Erdoğan izleyecek. Trabzonspor’da ikinci bir şansı yakalamayı umuyorum” dediği belirlendi.

Editör: Haber Merkezi