Ligin iki namağlup takımından biri olan Trabzonspor’a hakemler erken operasyon çekmeye başladı. Geçen hafta Konyaspor karşısında maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kalan Bordo-Mavililer’in başına bu kez Halis Özkahya bela oldu. Alanya maçını yöneten Özkahya rezil yönetimi ile Trabzonspor’un zirve hayallerini çaldı:

1-1. İki sezon önce Trabzonspor Kulübü, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Gaziantep FK karşılaşması sonrası maçın hakemi Halis Özkahya'ya tepki gösterirken, yapılan açıklamada "Türk hakemliğinin yüz karası Halis Özkahya bugün Süper Lig’teki bir kulübün başkanına tüm bu sürecin diyetini ödemektedir" diye açıklama yapmıştı. Özkahya, Trabzonspor'un attığı bir golü VAR'da 4 dakika izledikten sonra iptal etmişti.

Geçen sezon Bordo-Mavililer’in hiç bir maçında görev alamayan Özkahya ne hikmetse Alanya maçında görevlendirildi. Trabzonspor’dan adeta intikamını alırcasına bir yönetim gösteren Özkahya, Hüseyin Türkmen’i haksız yere kırmızı kart ile cezalandırarak Bordo-Mavililer’in liderlik umutlarını çaldı.

Editör: Haber Merkezi