Ligde emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında Denizlispor ile karşılaştı. TFF 1.Lig’de kümede kalmaya oynayan Denizlispor ile oynanan maça bordo-mavililer tamamıyla yedek kadroyla çıktı.

Trabzonspor oyunun başında benim çok güvendiğim Hüseyin Türkmen’in golüyle öne geçti. İlk yarıda kaleci Erce hatalar yaptı. Bu nedir biliyor musunuz? Panik yoksa o hatalar olmazdı!

İlk yarı bu kadronun çok çok daha etkili olması gerekirdi ama yok, duran top ve gol. Yunus Mallı oyunda yok, bu maçta sazı ele alıp liderlik yapman gerekirdi ama yoksun.

İlk yarı Kouassi, Yattara’yı aratmadı. Çabuk bir oyuncu, şampiyonluk yolunda çok faydalı olacağını söyleyebilirim.

Ayrıca ilk yarı sol bekte forma giyen İsmail Köybaşı vasatı aşamadı. Bence İsmail’in kafası sorun! Bu maçta kendini gösterecektir diyoruz ama demek senle olmayacak. Yediğimiz golde başında ve sonunda hep İsmail vardı. Bu kadronun içinde bence olmamalıydı. Abartı olacak ama ben bu halimle İsmail Köybaşı’dan daha iyi oynarım. Şampiyonluk yolunda bu adamlar boş. Israr etme hocam. Ne İsmail ne de Yunus!

Hüseyin ve Kouassi, malzeme bu. Tebrikler Kouassi.

Bu kadar zora sokmamak lazımdı ama yeterli oyuncu sayısı azdı. Denizl’nin beraberlik golü sonrası kulübeden gelen oyuncularla lider oyuna ağırlığını koydu ve turlayarak Denizli’den döndü.

Son olarak sözüm Ahmetcan’a; Sen önemli bir oyuncusun iyi ki varsın.