Trabzonspor son 25 yıldır yaşadığı, yaşattığı sendromu taraftarlarına tekrar yaşattı. Trabzonspor ne zaman zirve de yerini sağlamlaştıracak olsa ya da ne zaman zirve yarışına adım atsa o vakit puan kaybı yaşıyor.

Hafta içi oynanan Kasımpaşa maçı sonrası yorumlarımda oynanan bu vasat futbol, Kasımpaşa maçında her ne kadar galibiyet getirse de bu kötü futbol ile Alanyaspor ve Erzurum maçlarının kayıpsız atlatılmasının çok zor olacağını özellikle belirtmiştim.

Alanyaspor mücadelesinin bir diğer enteresan tarafı kadrosunda ki en iyi oyuncularının başında gelen Bakesetas’ı Trabzonspor’a veren Alanyaspor’un Bakesetaslı Trabzonspor karşısında deplasmanda rahat bir oyun sonrası galip gelmesi oldu.

Takımı da, hocasını da galibiyetler sonrası çok abartmanın yanlış olduğunu haftalardır özellikle belirtmiştim.

Son iki saha maçında son derece kötü bir futbol ile kaybedilen 6 puan hiç kuşkusuz Abdullah Avcı’ya yazar.

Alanyaspor maçında da görüldü ki Trabzonspor’un ne bir oyun şablonu var ne de oyun iç görüsü. Alanyaspor maçı gösterdi ki kasket düştü kel göründü.

Avcı’nın EN BÜYÜK ŞANSI VİCTOR HUGO VE EDGAR LE’ NİN UYUMU oldu. Bu iki oyuncu son iki haftaya kadar defansı toparlamasa Trabzonspor ‘un olası puan kayıpları yaşaması içten bile değildi.