Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı sıkıntıya soktuk.

Karagümrük ilk yarı tüm hücumlarını sağ taraftan yaptı, bu da Marlon'un savunmada yalnız kaldığını gösterdi. Sol tarafa önlem almak gerekiyor. İlk yarı top oynamadan bu kadar pozisyona giren Trabzonspor Ekuban'ın attığı golle de öne geçti fakat Nwakaeme'nin ofsaytta olmasıyla golümüzü iptal oldu.

İlk 45 dakika Karagümrük karşısında defansta çok iyiydik, orta saha ve forvette Ekuban dışında vasat oynadık ve bu halde net pozisyonlarımız oldu. İkinci yarıya baskıyla başladık ve golü bulduk 55.dakikaya kadar sanki 5-0 öndeymişiz gibi çok rahat oynadık. Aslında burada skoru 2-0, 3-0 yapabilirdik. Daha sonra ne oldu anlayamadım. Oyun aleyhimize gelişmeye başladı. Abdullah hoca golü yiyene kadar neden oyuncu değiştirmedi merak ediyorum. Yediğimiz golde Uğurcan topu bile göremedi. Ve sonuç 1-1 oldu.

Djaniny’e neden 80 dakika sabredip te Afobe'yi oyuna daha erken koymadı? Oyuncu değişiklikleri oyuna olumlu yansıdı. Abdulkadir Ömür formda döndü. 2 stoper iyiydiler. Bence Hosseini yeniden kazanmak ve oynatmak bu akşamın en güzel olayıydı. Çünkü Trabzonspor'a en faydalı oyunculardan birisidir.

Avcı’yla Kazanmak güzel. Orta sahaya bir iki takviyeyle Trabzonspor'un önünün açılacağını düşünüyorum.

Kalecimiz Uğurcan'a tavsiyem Özgüven fazlalığın zarar vermeye başladı. O golü yememen lazım top uzaydan mı geldi? Karantinada bize verdiğin mutluluk için teşekkürler Trabzonspor.