Nokta Atış - 25.04.2024 Nokta Atış - 25.04.2024

HİZMET ENERJİLERİMİZİ BİRLEŞTİRECEĞİZ!

Cumhur İttifakı’nın Yomra Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Özdemir’e, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde destek isteyen AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç,  Abdülkadir kardeşimizin enerjisi ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinin enerjisini birleştirerek Yomra’mıza çok daha güzel hizmetleri getireceğiz. Yomra’da Abdülkadir Başkanımla yapacak çok işimiz, atacak çok adımımız var. Trabzon bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’nin işidir. Yomra’ya gerçek belediyecilik yeniden gelecek. Yomra’mız AK Partiyle hizmetlere doyacak” diye konuştu.

MAKAM ODASININ KAPISI AÇIK OLACAK

Çarşıbaşı Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, Erenköy’de vatandaşlarla buluşarak yönetim anlayışı ve yapmayı planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Keleş, makam odası kapısının her daim açık olacağını ve kapanmayacağını belirtirken, limanlarla ilgili akademisyenlerin de görüşünü alarak yeni projeler üreteceklerini söyledi. Burada yaptığı konuşmada yönetim anlayışıyla ilgili bilgiler veren Keleş, “Belediye vatandaşlarımıza aittir bizler bir yerde kiracı sayılırız. Çalışma hayatim boyunca toplantılar harici hiçbir zaman odamın kapısı kapalı olmamıştır. Belediye Başkanlığı surecimizde de kapımız her zaman açık olacak ve vatandaşımız kapıyı bile çalmadan içeri girebilecektir. Bizim kapımızdan içeri vatandaşımız hangi ruh haliyle girerse girsin, mutlu bir şekilde çıkabiliyorsa biz işimizi başarıyla yapıyoruz demektir. Yöneticilik hayatım boyunca bunu başardım, inşallah Belediye Başkanlığı sürecimizde de en büyük çabamız her vatandaşımızı mutlu edecek şekilde hizmet edebilmek olacaktır.” dedi.

ÜMİT ÇEBİ’DEN DAVET

Saadet Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi, Trabzon’a ve Trabzonspor’a yapılan haksızlıklar, hukuksuzlara karşı 23 Mart Cumartesi günü saat 14.00 de Meydan Parkında geniş katılımlı bir basın açıklaması düzenleyecektir. Ümit Çebi çağrısında: “Bu basın açıklaması, Trabzon'a ve Trabzonspor'a yapılan haksızlıkları dile getirerek, adaletin sağlanması için güçlü bir çağrı olacaktır. Tüm Trabzonluları ve Trabzonspor taraftarlarını bu önemli etkinliğe katılmaya ve sesimizi duyurmaya davet ediyoruz. Birlikte, hak ve adalet için omuz omuza verelim.” İfadelerine yer verdi