Trabzonspor Gaziantep FK deplasmanından 1 puanla ayrıldı. Maçın sonunda Gaziantep FK oyuncusu Ertuğrul, Nwakaeme'nin ayağına bastığı ve sarı kart gördüğü pozisyon ile ilgili konuştu.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK’lı oyuncu Ertuğrul Ersoy, “Ligin liderine bence en iyi futbol oynayan takımına karşı mücadele verdik. Dengesiz ivmemiz vardı. Bunu artık bir yere koyup sezonu iyi futbol oynayarak devam ettirmek istedik. Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Gol yemeden aldığımız 1 puan benim ve benim gibi defans almak değerleydi. Trazon’dan 1 puan almak iyiydi. 3 puana da yakındık. Umarım bu ivmemiz sezon sonuna kadar devam eder" dedi. 


'ABSÜRT BİR KARAR VERMEDİ'

Nwakaeme ile yaşadığı pozisyon ile ilgili konuşan Ertuğrul, “Orada bir müdahalem vardı. Ama hakemin tercihine kalmış. Ben şahsi görüşüm onun kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum. Bunun bir öncesinde Vitor’un yaptığı pozisyon var. Bunları tartışırsak ucu oradan oraya dokunur. Hakem iyi maç yönetti. Zaman zaman Trabzonspor lehine de çaldığı pozisyonlar olabilir. Absürt bir karar vermedi bana sarı kart vererek. Tamam sarı kart ama bir kaç dakika önce Vitor aynısını yaptı ona bir kart çıkmadı. Verdiği kart ile cezalı duruma düştüm. Onun üzüntüsüyle hakeme daha önce bir arkadaşımız da yaptı onu kaçırdın gibi düşüncesiyle. Nwakaeme’ye bastım orada ama kesinlikle kırmızı kat olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi