Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Oyun olarak bayağı bir ilerlememiz vardı. 90 dakikada güçlü rakip karşısında iyi oyun çıkardık ve pozisyon ürettik. Takım oyunu oynadık. İyi hücumcuları olan Trabzonspor karşısında ilk yarıda verdiğimiz pozisyon dışında pozisyon vermedik. 80’de bir pozisyonları var” dedi. 

Bakkal, maçta ki pozisyonları sayarak, “Son dakikalarda verdiğimiz bir pozisyon var. Şimdi kazanamıyorsan, puan altın diyoruz. Ama bu mücadelede beraberlik beni üzdü açıkçası. Galip geleceğimiz maçtı. 11 hafta var 5 galibiyet almamız gerekiyor. Trabzon ve Göztepe’de kaybettiğimiz puana bakarsanız 5 puan. Bu şansızlığımızı önümüzdeki hafta kırarız. Bu oyuna devam edeceğiz. Bunu denemeye devam edeceğiz. Hakemi, Trabzonspor’u da kutluyorum. Bundan sonra yakaladığımız bu maçlarda inşallah bu pozisyonları çeviririz” dedi. 

Abdullah Avcı ile samimi görüntüler vermesine ise Bakkal, “Abdullah hoca, diğer hocaları da seviyorum ama beraberdik. Çok iletişimimiz oldu. Hocalar arasında sorun yok. Ama bu sefer pandemiyi bıraktık çok fazla sarıldık. Ona da başarılar diliyorum” diye cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi