Evet, nerede kalmıştık derecesine bugüne uyandık.

Türk sporunda önemli bir yer tutan futbol, hiç kuşkusuz Trabzon'un olmazsa olmazıdır.

Bu onuru yüksek, sevgisi sınırsız Trabzonspor'un kuruluşu itibariyle, bugünkü aşamasına tanık olmak farklı bir duygu olsa gerek.

Mesleğimiz gereği ilk aşamalarına tanık olmakla birlikte, yüksek sevgi hissiyatında, birçok olumsuz ortamda yaşasak dahi, vücut olmuş düşüncelerimizde ilk günkü heyecandan hiçbir şey kaybetmiş değilim.

Ziyabey sahası idman merkezi ile Avni Aker'de dokunan mekik bugün dev bir stadyumda sonuçlansa dahi, çamur içindeki mücadelenin, çim sahalardaki ortamın bu müstesna heyecanda hiç fark etmez olduğunu ifade etmek istiyorum.

Yüzde kırkı kadın olan sporseverlerin, her daim Trabzonspor'un baş tacı taraftarı olduğunu belirtirken, dünyanın hemen her ülkesinden ciddi bağımlı taraftarı bulunduğunu düşüncemize dahil edersek, Türkiye'nin her vilayetinde ve KKTC'de bu büyük onurda payları olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Ve, bu büyük onurda resmi ve sosyal takip hesaplarında bu şampiyonluğu açık olarak kutlatma mesajı yayınlayan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın ciddi bir Trabzonspor taraftarı olduğunu hatırlatırken, bu sevgi çemberinde olan her kişi, bu mücadelenin devamında büyük katkıları bulunmaktadır.

Sonuç itibariyle, kuruluşundan bugüne yakinen takip ettiğim, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutluyor, başta başkanı olmak üzere, hocası ile oyuncularını tebrik ediyorum