Nwakaeme: Sağ kalçasında gerilme oluşan oyuncu Çarşamba kendisini deneyecek. Oynayıp oynayamayacağı bu antrenmanda belli olacak.

Bruno Peres: Sakatlığı nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalan oyuncunun milli arada takıma katılması bekleniyor.

Abdulkadir Parmak: Oyuncunun kas ağrıları önemli oranda sona erdi. Ancak fiziksel olarak hazır olması için süreye ihtiyacı var. Rize maçında oynaması zor.

Koita: Sezon başından itibaren sakatlıklarla boğuşan Koita'nın durumu ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Rizespor maçını da kaçırma ihtimalini yüksek.

Trondsen: Arka adalesindeki gerilme nedeniyle en az 10 gün dinlenmesi gereken oyuncunun Çaykur Rizespor maçında riske edilmesi beklenmiyor.

Yunus Mallı: Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı'nın bu hafta takıma katılacağı öğrenildi. Teknik ekibin görev vermesi durumunda Rizespor maçında oynayabilecek.

Bakasetas: Göztepe maçında da oynamak isteyen oyuncuya hafif tempolu yüklemeler yapılacak. Çarşamba takımla çalışmalara başlaması ve Rize maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Abdülkadir Ömür: Göztepe maçında kas ağrısı hissedince oyundan alınan Abdülkadir Ömür'ün kısa bir süre dinlendirileceği ve önemli bir sakatlığının olmadığı belirtildi. Rize maçında sahada.

Dorukhan Toköz: Uzun bir sakatlıktan sonra ilk 11'de oynayan Dorukhan Toköz, maçın temposunu kaldırmakta zorlandı. Oyuncunun kasık bölgesinde hafif ağrısı olduğu ancak tedaviyle karşılaşmaya yetiştirilebileceği belirtildi.

Vitor Hugo: Göztepe maçında kafasına aldığı darbe sonucunda sakatlanan ve üç dikiş atılan Vitor Hugo'nun durumunun iyi olduğu ve yine bandajla da olsa maçta oynayabileceği ifade edildi.

Yusuf Sarı: Maçın devre arasında sağ kolunda şiddetli ağrı hisseden oyuncu hastaneye kaldırılmış ve sağ kolu alçıya alınmıştı. İlk kontrolde kolunda ezilme tespit edilen oyuncu MR'a girecek. Rize maçında oynaması beklenmiyor.

Editör: Haber Merkezi