Teknik direktör Fatih Tekke, bu transferin gerçekleşmesini istiyor.

Karadeniz ekibi, Benjamin Bouchouari transferinde ısrarını sürdürüyor. 23 yaşındaki Faslı futbolcu, bir yıllık sözleşmesinin kaldığı St. Etienne’den ayrılmak istiyor. Trabzonspor, daha önce Bouchouari için 3 milyon euro civarında bir teklif yapmış ancak Fransız kulübü 5 milyon euro talep etmişti. Görüşmeler devam ediyor. Oyuncunun ise Trabzonspor’a transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor, yeni bir teklif hazırlığı içerisinde. Bouchouari, geçtiğimiz sezon teknik ekibin öncelikli transfer hedeflerinden biri olmuştu. 25 maçta forma giyen ve bir gol kaydeden 1.65 boyundaki futbolcu; pas kalitesi, dar alandaki çevikliği ve savunmaya yönelik oyun tarzıyla dikkat çekiyor.

TEKNİK VE AGRESİF

Bouchouari, teknik direktör Fatih Tekke’nin “Top bizde kalacak, tempo bizde olacak” anlayışına dayalı oyun sisteminde orta sahada önemli bir görev üstlenecek.

Bu doğrultuda teknik ekip, top tekniği yüksek, agresif pres yapabilen ve çift yönlü oynayabilen oyunculara öncelik veriyor.