Bazı özel durumlarda, olmazsa olmazımız olduğu gibi, yaşam standardımıza büyük katkı veren, farkındalığı olan özellerimizin içerisinde, hatta en başa alacağımız bence spor dalıdır diyebiliriz.

Evet, Trabzonspor, bu ilde odaklanmıştır, özellik arz etmiştir.

Trabzon'un spor geçmişini ele aldığımızda, 1900 yılının ilk aylarında oluşan bu büyük farkındalık, bugünlere kadar gelmiştir.

Trabzon'da yüz yıllık süreçte çok sayıda spor kulübü hayat bulmuş, bugünlere kadar heyecanları daima dinç olarak kalmıştır.

Trabzonspor'un kuruluş tarihi 1967 olarak kayda girmiş ise de bu tarihin 1901 olarak işlem görmesi gerekmektedir.

Neden ve niçinin sorgulaması dışında tutulması gereken bu müstesna kulüp, Türkiye'nin medarı iftiharı daima yüz akımız ve sevdamız olmuştur.

İşte, Türkiye'nin dört bir yanında meşale olan Trabzonsporlu her bir değerimiz, bu güzide yolun yolcularıdır daima.

Türkiye dışında da gönülleri fetheden Trabzonspor’un, müstesna yönetimi ve oyuncuları ile ilimize saygı ortamı oluştururken, Türk futbolunun geleceğinde çok önemli mesajlar verdiğini asla unutmamalıyız.

Trabzon'un yüksek onur ve gururunu daima en yüce değer olarak gören Trabzonspor'un daha ileriye, daha güzele emin adımlarla yol alacağı kuşkusuzdur. Bizler bu güzel yolculukta daima destek olmak onurunu yaşayacağız ve yaşatacağız.

Sağlık dileklerimle.