Şu anki operasyon sadece sıradan bir operasyon değil.

Meselenin en fazla 3 yıl sonra bu operasyonun da ötesine geçeceğini bilmeniz gerekir. Bunun güneyimizde 30 km derinlikte bir alanın boşaltılması ile bittiğini sanmayın. Rakipler, ileride muhtemel boşluklarda bu 30 km dışındaki alanlarda yeniden toparlanma, eğitim faaliyetleri, yeni yığınaklar ve siyasi baskılara zemin hazırlayacaktır. Taraftar olsun, muhalif olsun tüm siyasetle iştigal edip ilgilenen vatandaşlara çağırıda bulunuyorum. Asla uyumayın. Bu hainler bizi başka taraflardan ve sebeplerle başka şekilde hırpalayıp oyalayıp işgal edip bölmek için yeni yeni planlarla niyetlerini tahakkuk ettirmeye devam edeceklerdir. Bu bölgede bugün hayalini kurdukları devletin temellerini yine atacaklar. Fakat hiç merak etmeyin, bunu müteakip Türk ordusu oraya da girecektir. En ufak şüpheniz olmasın.

Yaşayan görecektir. Bundan on yıl önce TC’nin Irak ve Suriye’de sınır ötesi bu denli kapsamlı süpürme harekâtı yapabileceğini hanginiz hayal edebilirdi? Bu süpürme harekatı ile Ortadoğu’da kıyametin kopması kaçınılmazdır.

Onun için diyoruz ki siyasi şehvete ve aşırı kutuplaşmaya ara verelim. Bağları koparmayalım. Aksi taktirde bu 30 km dışındaki alanda başlayan yeni planlar Türkiye’nin siyasi olarak sallanması ve iç karışıklıkların ayyuka çıkması ile direncimiz kırılacak  aşağıdan Türkiye’yi işgal hareketi yeniden başlayacaktır.

TC İÇİN YENİ FİTNE ATAĞI NE OLUR?
Bundan önce de belki de Venezuela’da olduğu gibi bu üç yıl içerisinde toparlanan Türkiye’nin ayağını bulaştırmak için burada da yeni bir “Guaido” çıkarmaya çalışıp insanların siyasi şehvetini kamçılayıp mevcut istikrarı bozmaya çalışabilirler. İçimiz de gizli hain ABD taraftarı iş adamlarını kullanıp belki de piyasadan önemli miktarda döviz çektirip kurları fahiş olarak fırlatmaya çalışabilirler.

Sosyal medyayı kullanıp yeniden mezhep, Kürt-Türk ayrışımı ve tartışmasını körükleyip içeride kargaşa çıkarmaya çalışacaklardır.

Milli sinir uçlarımızla oynayacaklar, Suriyeliler şurada Türk bayrağı yaktı, Atatürk düşmanlığını pompalayıp milliyetçiler arasında da bölünme sağlamak isteyeceklerdir.

Bunun planlarını Trump ve batı bugünden icraata koymuş ve Suriye’deki Barış Pınarı Harekatı esnasında “Türkler Kürtleri öldürüyor” veya “Kürtleri Türklerden koruyoruz” yalanı ile bu fitneye zemin hazırlamaktadırlar. Bu sloganlar ortalığı kaplamaya başladığı zaman bilin ki ABD ve batı yeni planlarını devreye sokmaya başlamıştır.

Hatta içimizde bazıları kendi ordusu, polisi ve silahlı güçleri ile devlet ricalinin yaptığı masadaki siyasi hareketleri aşağılayıp kötüleyip bu makamların moralini bozmaya dış güçlerin 5. kol faaliyetlerine kanarak alevlendirmek isteyebilirler. İşte bu gibi sivri hareketler dış güçlerin Türkiye’de bölünmeyi sağlamasına destek verecek en tehlikeli hareketlerdir.  Hatta döviz ve ekonomi ile şuan da ara verdikleri fitneyi yeniden başlatıp ekonomimizi hepten bozmayı dahi planlayacaklardır. Bu yetmeyecek, şuan Akdeniz’de Türkiye ve Kıbrıs karasularında Türkiye’ye belki 500 yıl yetecek kadar mevcut doğalgaz ve petrolün iştihsalini engellemek  ve Türkiye’yi yine enerjide dışa bağılım kılmak için akla gelmeyecek düzenler kuracaklar ve bu planların uygulanması için tüm batı ve ABD ek olarak İsrail ne yazık ki bazı Müslüman Arap ülkeleri de buna katılacaklardır.

Dikkatli olalım. Sonra bir bilen de, “Demedi demeyin.”