TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu olarak yapımı devam eden fuar ve kongre merkezi ile otel kompleksinin satışa çıkarılmasına karar verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

CHP’li Sibel Suiçmez: “Bu Ülkede Yoksulluğun Adı Kader Değil, Yanlış Politikadır”
CHP’li Sibel Suiçmez: “Bu Ülkede Yoksulluğun Adı Kader Değil, Yanlış Politikadır”
İçeriği Görüntüle

"Bu kompleksi Trabzon iş dünyasının alması en büyük arzumuzdur. Ortak girişim grubu kuralım, bir şirket kuralım diye bir düşünce gelişti. Eğer ben de buradan pay almak istiyorum, biz de bu işe gireriz diyen arkadaşlarımız varsa odamızın Genel Sekreterliğine başvurmasını bekliyoruz. Gelen taleplere göre yol haritamızı çıkaracağız. Taleplerin ardından hisse payı fiyatı belirlenecek ve herkes aldığı hisse oranında ortak olacak."

"BİRLİKTE VEYA AYRI AYRI SATIŞ OLABİLİR"

Başkan Çelebi, komplekste bir fuar ve kongre merkezi, ayrıca 4 ve 5 yıldızlı iki otel binası ile rezidans bulunduğunu da hatırlatarak, "Bu alanlar birlikte veya ayrı ayrı satışa çıkarılabilir. Bu konuya da Trabzon DTM Yönetim Kurulu olarak talepleri gördükten sonra karar vereceğiz" ifadesini kullandı.