Trabzonspor'un geçen seneki eksikliği kadro zenginliğinin haricinde yakaladığı havaydı. Yakalanan o hava lig sonuna kadar takımı diri tuttu. Bu sene ki ligde önceki kadroya göre büyük eksiklik olduğu aşikar. Fakat Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın camiaya verdiği sempati ve güven takım üzerinde de olumlu etki yaratıyor.

Peş peşe gelen galibiyet serisine evinde yendiği Denizlispor'u da ekleyen bordo mavililer puan cetvelinde 4. sıraya yükselerek sessiz ve derinden ilerlemeyi sürdürüyor.

Maçın başından beri gol için yüklenen, rakibi bunaltan bir takım hüviyetinde olan Trabzonspor’da tek eksik goldü. Golü bulamayan Trabzonspor atak üzerine atak yapmasına karşın golle tanışamaması takımı yorarken rakibe de hareket etme alanı sağladı.

Bu sayede baskı kuran Trabzonspor'a karşı tüm gücüyle saldıran Denizlispor rakibine zor anlar yaşatmayı bildi. Eğer Trabzonspor istediği hedefe koşacaksa girdiği pozisyonları gole çevirmeyi bilmeli ki işi şansa ya da son dakikalara taşımamalı. Denizlispor'un eski Trabzonsporlu Mustafa Yumlu'nun ekstra mücadelesini alkışlamak gerekir. Bordo mavili forma giydiği dönemde takımına katkı sağlayamadığı için gönderilen Yumlu, takımı Denizlispor'da ki başarılı oyunuyla adeta 2.baharını yaşıyor.

Trabzonspor'u başarılara koşmasında en büyük faktör başta kaleci Uğurcan olmak üzere Djaniny, Nwkaeme, Ekuban ve biraz Berat...

Diğerleri de takıma gereken katkıyı sağlarsa işin rengi değişecektir. O nedenle yeni transferlerden beklenti büyük. Avcı'nın bu karşılaşmada eleştirilecek tek konu maçın bitimine doğru takımın iskeletini oluşturan tüm isimleri değiştirmesiydi.

Son dakikalarda gol yenmesi her şeyi değiştirebilirdi. Kalın sağlıcakla...