Yıllar önce olaylı maçta 7 kişiye oley çekip, Trabzonspor kümeye bağırmak nasıl bir şeymiş Galatasaray taraftarı?

Cevabını kendi sahanda öyle bir aldın ki !!!

Bu galibiyet hem bizim şampiyonluk yolumuzu perçinledi hem de Galatasaray'ı küme potasına itti.Ne oldum demeyeceksin. Rakibine her daim saygı duyacaksın.

Futbolda geriden gelip kazanmak çok zordur. Hele ki camiası, lobisi güçlü olan bir deplasman için.

Trabzonspor bunu çok kez başardı ama taraftarımız gol yiyip değil, gol yemeden aynı oyunun oynanmasını istiyor. Bu potansiyeli kendi takımında görmese istemez sanırım.

Trabzonspor'un her maçı çevirecek gücü, azmi, oyuncu potansiyeli var. Bunu ortaya sürecek aklı bu maçta geç buldu. Aslında Giresun maçı bize ipucu vermişti. Ortada Berat, Dorukhan ve Bakasetas üçlüsü olmamıştı. Maç boyunca çok aradığımız Hamsik'in ağrılarının olması, yerli kuralı nedeniyle hoca bir de aynı kadronun Nwakeame'li şeklini görmek istedi.

Gerçekten o kadroya iyi bile dayandı. 2'yi yiyebilirdik. Berat'a 45 dakika sabretmek çok zordu. Orta sahanın olmaması, kanatlara topun hızlı aktarılamaması Nwakeame ve Visça'yı etkisiz kıldı. Denswill sarı gördü, penaltı yaptırdı, riskliydi.

Avcı, yerli olması için acaba koyar mı dediğimiz Ahmetcan'ı ve Siopis'i 2. yarının hemen başında sahaya sürdü. Trabzonspor bu hamleyle vites arttırdı. İlk yarı ki takım gitti yerine başka bir takım geldi. Üstünlük bize geçince Galatasaraylı oyuncular yerden kalkmadı. Sürekli zaman geçirip oyunun temposunu düşürmek istediler.

Usta ayaklarımız pozisyon bulup, organize olmakta biraz gecikti. Nitekim geçen haftanın 2 penaltı kaçıran, şanssız, kaliteli oyuncusu Bakasetas bulduğu net pozisyonu 123 km hızla topa vurarak değerlendirdi. Sakatlık sonrası gol atamaması onu ve bizi germişti. Bu gol onun ve bizim adımıza çok sevindirici.

Golden sonra biraz zaman olsa derken öyle bir hata geldi ki, hafta içi kırmızı görüp cezası 1 maça indirilen Taylan'dan. Belki o hatayı başka bir oyuncumuz olsa değerlendiremezdi. Visça'ya topun gelmesi ve topun kalede görülmesi bizim adımıza muhteşemdi. Akabinde Sivas maçının şanssız oyuncusu Uğurcan'ın yine bu takımın kaptanı olduğunu gösterecek panter kurtarışları 3 puan almamızı sağladı.

Futbol işte böyledir. Bir hafta önce sizi üzen kaliteli ayaklar,sizi öyle bir zamanda sevindirir ki. Tüm olumsuzluklar gider yerine kış günü bahar gelir, çiçekler açar..

Nerede mi açar o çiçekler, dünyanın her tarafına yayılan Bordo-Mavili evlerde...